2. januar 2011

Nyttårsdag

Julestemingen med masse snø har vært fraværende i jula i år. Natt til i dag og store deler av dagen har det derimot lavet ned. Det var såpass at da mannen min var ferdig med å frese innkjørselen og gårdsplassen, var det bare å begynne på nytt. Jeg og prinsessa koste oss ute i nysnøen, og gikk tur med kjelkene sammen med Anne og lilletuppa.

Feiringen av nyttårsaften ble som ventet kjempekoselig. Vi hadde planer om at prinsessa skulle sove lenge før midnatt, men med godt selskap og god stemning holdt barna seg våkne hele kvelden. Så alle mine planer om hvordan vi skulle løse det med soving uten å sitte i hvert vårt hus hele kvelden løste seg selv. Da klokka slo tolv, var vi ute og så på raketter alle mann. Prinsessa var superfascinert og syntes at rakettene bråkte, men se på dem ville hun. Og helst fra en arm, så jeg fikk ikke tatt så mange bilder. Men det var artig å være familie som gikk inn i det nye året sammen.

Og godt var det å sove lenge i dag. Det var ingen som var våken før ni, og jeg og prinsessa sov til nærmere halv elleve. Bedre start på året kunne vi ikke fått!

Vigdis ♥

.

2 kommentarer:

 1. Ja, er det ikke fantastisk med all snøen, spesielt for ungene :)!

  Ett flott 2011 ønskes dere!

  SvarSlett
 2. Deilig med snø!
  Ønsker dere alle ett riktig godt nyttår.
  Klæmmer Susanne

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)