6. januar 2011

Interiør og mammabloggere

Da jeg startet på denne oppsummeringen av 2010, bestemte jeg meg for at interiør også må få en plass. Da jeg skulle sette sammen bildene, oppdaget jeg at det er mye jeg aldri har tatt bilde av. At disse bildene jeg skulle bruke bare finnes i hodet mitt (i tillegg til at noe ble brukt i forrige innlegg). Med andre ord bør jeg ha en del å by på i tiden fremover, selv om ikke alt er like ferskt. For det er ikke alltid så viktig. Men her er iallefall noen maleprosjekter, krakken som fikk nytt trekk, prinsessekjøkkenet, noen loppefunn og cd-hylla som ble til skohylle.

Jeg henter mye inspirasjon fra interiørbloggene. Det er ikke alt jeg får satt ut i livet, men tanken er iallefall der. Andre som gir meg mye inspirasjon, både til interiør og annet er mammabloggene. Det hender jeg anbefaler andre blogger, og det er noe jeg også skal bli flinkere til.

De fleste kjenner nok til Foreldremanualen. De arrangerer for andre år på rad Mammabloggawards. Via nominasjonene folk kommer med, har jeg oppdaget mange fine blogger jeg ikke hadde hørt om før. Senest Gledelig tanke. Hun skriver helt nydelige tekster. Det er vanskelig nok å bestemme seg for hvem som fortjener en nominasjon, for ikke å snakke om hvilken de skal få. Noen passer inn i flere av kategoriene, men her er mine favoritter:

1. Årets mest kreative: http://silje-sin.blogspot.com/
2. Årets mest inspirerende: http://www.mammadamen.com/
3. Årets morsomste: http://piasverden-pia.blogspot.com/
4. Årets mest estetiske: http://vingesusogjulebrus.blogspot.com/
5. Årets mest velskrevne: http://gledeligtanke.blogspot.com/
6. Årets mest originale: http://siljessmaogstoretanker.blogspot.com/

Har du husket å nominere dine favoritter? Fristen er 7. januar.

Dette var del fire av min årskavalkade. Tidligere innlegg:
2010 i kort, prinsesseåret, og med nål og tråd.Vigdis ♥

.

7 kommentarer:

 1. Flott årskavalkade! Jeg holder på med min og, men det tar litt tid ...

  Tusen takk for nominasjon, forresten. Jeg setter stor pris på det:-D

  Klem fra Karianne

  SvarSlett
 2. du burde ha! :)
  Hvis du vil ha invites, bare si fra - hvis ikke tror jeg ikke det tar så lang tid å registrere seg selv og få invitasjon derfra direkte. :) bare pass på å sjekke spammen. Si fra hvis du lager boards, da vil jeg følge! :)

  SvarSlett
 3. Takk for link oversigt - kjenner ikke noen av dem så nå skal jeg kose meg virkelig :)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Tusen, tusen takk! Dette ble jeg glad for:)

  SvarSlett
 5. Skulle kjapt innom for å ønske deg alt godt i 2011 (og det gjør jeg herved!), men ble glad da jeg så at du nominerte meg! Tusen takk! Er enig i de andre kategoriene også - alle bloggene er kjente for meg, bortsett fra den første. Får ta en titt på den.
  Enig i at det kan være vanskelig å nominere - mange blogger er jo for eksempel BÅDE velskrevne og inspirerende, eller orginale OG morsomme.

  SvarSlett
 6. Hjelpes...Nå ble jeg helt rørt!! Tusen takk for nominasjon. Det var veldig kjekt og helt uventet!! : )

  Flotte interiørbilder - liker så godt gangen deres, som du har vist en del bilder av.

  Klem!

  SvarSlett
 7. Oi, snille du, nå ble jeg helt rørt her..tusen takk for så fine ord!
  Jeg går veldig opp og ned i aktivitetsnivå her inne...skriver litt innimellom, men finner for sjelden tid til å lese andres blogger. Men jeg varmes så veldig av slike ord som du gir, for du trenger jo ikke gjøre det...og da lytter jeg. Det gjør godt i 'virkeligheten' òg, for bloggen min er så veldig 'meg.'
  Jeg skal lese og nyte bilder her inne før jeg tar kvelden. Jeg skjønte veldig fort, at du har en vakker blogg. Gleder meg til å se mer.
  God helg- og god klem fra ei trøtt mamma på sofaen:)

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)