2. januar 2011

Ikke ferdig enda

Jeg registrerer, både på Facebook og i blogglandia, at mange ikke kan vente med å pakke ned og stuve bort hvert minste lille tegn på at jula nylig var innom i hus og hager. Jeg beholder jula litt til. Kanskje det er fordi huset ikke var ferdigpyntet før om kvelden lillejulaften? Jeg har iallefall ingen planer om å bruke denne frihelga til rydding og pakking. Kjenner jeg meg selv rett, blir nok jula å vare frem til neste helg hos oss. Så velger vi heller å slappe av og kose oss i dag...
Når rydder du ut jula?


Vigdis ♥ 

.

6 kommentarer:

 1. Her er heller ikke jula ferdig. Holder hardt på at jula ikke begynner før julaften. Bruker vel neste helg til å begynne bortryddingen. 13.januar er deadline.

  SvarSlett
 2. jeg rydda bort heldekkende duker i dag - disse skal vaskes og stelles før de pakkes bort. Resten forsvinner litt etter litt gjennom uka - og på torsdag - da skal jula "vaskes ut". Neste helg er helt sikkert "julefri"

  SvarSlett
 3. Helt enig med deg, jula er ikke ferdig enda! Men til helga - da forsvinner den nok her i huset.. Det ligger en utfordring til deg hos meg forresten :)

  SvarSlett
 4. helt enig ;) vente t helga!

  SvarSlett
 5. Vi begynner så smått etter nyttår. Nå pleier heller ikke vi å ha julen i hus før lillejulaften, så vi har litt bedre tid ;-) Ofte er det juletreet som bestemmer, når det er på tide ;-)

  Ønsker deg en super kveld!

  Klem fra Carina

  SvarSlett
 6. Enig med deg...Litt tidlig å pakke ut jula før nyttår. I løpet av uka og kommende helg forsvinner den nok her også. Juletreet vårt i år er det første på mange år som holder på nålene, så da er det litt dumt å kaste det ut nå. Linus syns dessuten det er stas med alle lysene både der og i vinduene.

  Klem!

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)