20. januar 2011

Sopplampa mi

Denne lampa lagde bestemor til meg da jeg var liten. Lyset fungerer dessverre ikke nå, men det bør det gå an å fikse. Ellers er den i helt fin stand, har bare en liten rift i det hvite stoffet. Synes den er så fin!

Til jul lakkerte jeg noen greiner til å pynte med i stua. De dekorerte jeg med røde silketrådkuler som jeg også har fått fra bestemor. Synes det gjorde seg veldig sammen med lampa. Nå er kulene pakket bort, og jeg ser etter andre ideer til hva jeg kan dekorere kvistene med. Kanskje en liten vimpelrekke i vinterfarger? Riktignok registrerer jeg at mange allerede har tatt frem våren i stuene sine. Men det stresser ikke jeg med, for jeg liker februar (så lenge det er bra vær)!

Takk for kommentarene på forrige innlegg. Ja, det er utsikten vår, og vi er veldig fornøyd. Nyttårsaften satt vi inne sammen med prinsessa og så på siste rest av rakettene. Det var stor stas!

Snart helg, hurra! Lørdag er planen å samles en gjeng for å lage kort. Gleder meg! Hva er dine planer?

Vigdis ♥

.

6 kommentarer:

 1. Den lampa var fin den!!!! Så lekkert med de lakkerte kvistene. Det var en god idé. Da har jeg kvister klar til påsken når påskeeggene skal henges opp.

  Men før eggene må det noe annet til. De røde solketrådkulene var perfekte til den lampa. Enig der. Med vintertema hadde krystallprismer e.l. passet. Hva med fjær? Tror de vimplene hadde gjort seg også. Då må holde oss oppdatert på resultatet.

  SvarSlett
 2. Kjempefin!
  Jeg elsker sopper;))

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Koselig med ting som betyr noe..

  God kortlaging i dag :)

  Klem Christine

  SvarSlett
 4. Råkul lampe !Og fin utsikt du har :)
  Ha en fin søndagskveld :)

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Finfin lampe! Den må det da gå an å få til å virke! Lenge siden jeg har vært her inne nå. Kall det en teknisk svikt. Nå skal jeg holde meg oppdatert fremover! God mandag

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)