4. januar 2011

Prinsesseåret 2010

2010 var et begivenhetsrikt år for prinsessa vår. Hun har vært barnehagejente hele året, og lært mye nytt. Nye ord har kommet nesten daglig, og hun er veldig glad i å synge. Ofte ber hun oss synge om forskjellige dyr og annet hun kommer på, uten at vi har noe å komme med hver gang.

Prinsessa har mange bøker, og de er flittig brukt. Jeg tror det er medvirkende til ordforrådet hennes. Fascinasjonen for kjøretøy er også stor, og hun forteller med stor iver hva som er traktor, gravemaskin, fly, kopter og varebil.

Flere ferier har det blitt. Vinterferie, påskeferie, to sommerferier og noen helgeturer. Til og med den store omveien vi fikk på finnmarksferien vår, der vi måtte ta buss noen timer pga en tåkelagt flyplass, var stas. Iallefall til å begynne med.

Hjemme leker hun mye med de samme lekene, og det er artig å se at hun viser så stor omtanke for dukkene og bamsene sine. Spesielt Bæ, som er med på det midterste bildet, har nok opplevd mye i året som har gått.

(og for de av dere som ikke har prøvd enda, det er stor stas å være mamma!)

Dette var del to av min årskavalkade. 2010 i kort viste jeg en oppsummering av tidligere i dag, og det kommer en med syprosjekter og en med andre bilder også.

Vigdis ♥

.

4 kommentarer:

 1. Kjempekoselig å lese! Mange flotte bilder, og mange fine opplevelser. De er gode disse små, og gir oss så mye som bare de kan gi.

  Flotte kort du også har laget.

  Klem!

  SvarSlett
 2. For en fantastisk flott oppsummering av året! - og tusen takk for motiverende kommentarer!!

  Jeg gleder meg til å følge deg også ;-)

  SvarSlett
 3. Herlig collage! Ble inspirert til å lage et lignende for hver av guttene mine. Koselig å ha. :-)

  SvarSlett
 4. Kjempefin collage. Likte veldig godt det i midten med Bæ som får servering av prinsessen. Takk for fine prd på bloggen min. Eirin :-)

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)