6. mai 2009

Pilates og bibliotekåpning


I dag har vi vært på pilatestrening. Dvs. jeg trente, og denne gangen lå prinsessa og sov i vogna utenfor. Ellers har hun alltid vært med inn. Vi var ikke mange i dag, bare to mot normalt fem-seks. Mao fikk jeg nesten kjent på hvordan det må være å ha personlig trener... Bare så synd at dette var nest siste gang med denne timen. Hva skal jeg nå finne på?


Etterpå var vi på café med en venninne og lillegullet hennes, før vi gikk innom biblioteket som åpnet i nye lokaler i dag. Endelig har de fått egne lokaler midt i sentrum etter å ha lånt ut bøker fra en tidligere café siden brannen i 2003. Nylokalene var flotte, men kanskje ørlitegranne trangt? Følg lenken over for bilder.

Vi fikk ikke med oss hele programmet (er grenser for hva en nærmere fem måneder gammel baby skal ha tålmodighet til!), men blant annet ordførerens ord i anledning åpningen og innslaget med forfatter Morten Harry Olsen. Jeg er likevel helt imponert over prinsessa, som oppførte seg helt eksemplarisk den lille timen vi var der.

Prinsessa sover som en engel nå, og jeg skal benytte anledningen til å lage noen kort. I går kveld ble det et bursdagskort til guddattera mi som har bursdag mandag, og nå skal jeg se om jeg får laget iallefall ett konfirmasjonskort.

Pilatesbildet er lånt fra myjnr.com

post signature

1 kommentar:

  1. Hei
    eg fannt ikkje bildet ditt tatt ved rotsethornet i volda
    Takk for helsing :)
    klem

    SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)