28. mai 2009

En kjapp bytur...


Bestemor hadde et inderlig ønske om å låne prinsessa noen timer i ettermiddag, så da passet jeg på å ta meg en bytur alene for første gang på jeg vet ikke hvor lenge. Første stopp var babyutstyrsbutikken, der jeg fikk kjøpt lekegrinda vi har sett oss ut for lenge siden. Ikke for at prinsessa skal flytte inn i den, men for å ha noe å parkere henne i når hun begynner å suse rundt på gulvet og jeg må ut og henge opp klær, ta inn posten eller lignende. Den skal heller ikke stå der den står nå, det var bare for å slå den opp og se på den...


På Christiania Glasmagasin er det halv pris på alle ordinære varer i går, i dag og i morgen. Tror det er fordi de feirer 270-årsjubileum. Jeg måtte innom, og kom ut derfra med knivblokk og glass fra Eva Solo, som vi har en del kjøkkenting fra, en Grand Cru ildfast form fra Rosendahl, som vi har middagsservise i gudvethvormange deler fra, og en kakesprøyte som bare er kjekk å ha.


I anledning morgendagens (feil! lørdagens skal det være) fest måtte jeg også kjøpe noe til min kjære, cowboyen. Her er stjerna, resten kan jeg ikke vise frem nå. Man vet jo aldri hvem som er innom her ;)

Ha en fortsatt fin kveld!

post signature

2 kommentarer:

 1. Så flotte ting du har kjøpt til halv pris. Praktisk med ei sånn grind ja.
  Ha en fin kveld, og en spennande og kjekk fest imorgå.
  Klem

  SvarSlett
 2. Aa, naa savner jeg Rosendalsglassene mine som staar i Bergen.. uhu!
  Digger Rosendal ,det er saa lekkert og stilrent.
  Saa kjekt med shoppingrunde og ikke minst litt alenetid. Det er spesielt oppskattet naar man har to unger gitt. Jeg nyter hvert sekund jeg er alene og hvert sekund jeg er med ungene!
  Og KULT med cowboyfest! Jeg skulle gjerne gaatt paa temafest. Det var jaggu lenge siden.
  Naa venter pizza her i gaarden, yummie:)
  KLEM.

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)