19. november 2010

God helg!

Med dette bildet som ble tatt fra ytterst på moloen i Bodø forrige helg, ønsker jeg deg en strålende fin novemberhelg!Fra Trine med den fine bloggen Dorteas lille verden fikk jeg for en stund siden denne awarden. Tusen takk for at du valgte å sende denne til meg! (samtidig beklager jeg til de av dere som har gitt meg awards som jeg ikke har gjort noe med...)


Som vanlig følger det med forskjellig man må gjøre. Det første er å nevne tre ting som jeg liker å gjøre.

1: Jeg liker å være mamman til prinsessa. Det er helt fantastisk å følge med på fremskrittene hun gjør hver dag. Nå har for eksempel blitt flink til å prate, og det er artig at hun kan fortelle ting. Det gjør at å være samlet rundt middagsbordet, prinsessa, pappan og jeg, blir ekstra koselig og et høydepunkt på dagen.

2: Jeg liker å tilbringe tid med familien. Mange av dem ser jeg alt for sjeldent, som søstrene mine og svigerfamilien. Når vi treffes, innebærer det gjerne en annen ting jeg liker, nemlig å reise. Men det lar jeg ikke telle her.

3: Jeg liker å lage ting. Om det er med symaskin, perler eller papir, så koser jeg meg når jeg kan finne frem hobbysaker og glemme tid og sted. Aller best er det å lage ting når det er gaver til noen som jeg vet at setter pris på det.

Awarden medfører også at jeg må sette inn et favorittbilde:

Jeg har ikke noe favorittbilde, men dette vekker mange minner fra en fin feriedag, der prinsessa lekte på stranda for første gang.

Til slutt så medfører Awarden at jeg må gi denne videre til tre andre bloggere. Det er kanskje det vanskeligste med awardene. Denne gang velger jeg

Anne, fordi hun er en super venninne og nabo, som byr på mye god kreativitet og inspirasjon.
Lise, fordi jeg fikk mange gode ideer til juleforberedelser fra bloggen hennes i går.
Hanne, fordi hun er en super kollega som også er helt rå når det kommer til strikking og hekling.


Vigdis ♥


.

4 kommentarer:

 1. Hei:)
  ja det blir lite tid til blogging:(
  det går bare bra med oss, æ e bynt å jobbe, ungan e i barnehage og kveldan går med til oppussing, maling og nu også juleforberedelsa.
  Har plan om å bli flinkere til å blogge, men akkurat nu e man helt gåen etter dagens akitiviteta:) hihi

  så fint bildet av prinsessa på stranda va:)

  klæm

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde!
  ha ei fin helg :)
  -synnøve-

  SvarSlett
 3. Hei hopp!

  Boksene er kjøpt på en interiørbutikk i Hammerfest som heter Trines Smågodt eller noe i den duren :) Du finner dem nok i andre butikker også :) Nydelig vakre.

  God helg til deg også :)
  Klem Karina

  SvarSlett
 4. Så hyggelig at du likte kalenderen min ;-)

  Nydelig bilde du har tatt! Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)