17. november 2010

Hva er den fineste julefilmen?Julen nærmer seg med stormskritt. Men dette er ikke et innlegg om julegaver, julepynt, julelys eller julestress. Jeg fant nemlig en sak på VG-nett i dag der de ønsker å kåre tidenes julefilm. Og DET minner meg om at det snart er tid for å tenne adventslysene, varme gløggen, finne frem pepperkakene og synke ned i sofaen. For et par timer med førjulskos, gjerne en søndags kveld om et par uker. Filmen vi må se i adventstiden er Love Actually. I fjor skrev jeg mer om mitt forhold til den filmen, og filmmusikken. Tre nøtter til Askepott er fremdeles en nødvendighet julaften. Jeg må ikke nødvendigvis se hele, men den må gå i bakgrunnen.

Hva er din julefilm?

Vigdis ♥

.

4 kommentarer:

 1. Love actually. Uten tvil! Liker også polarekspressen selv om det er en litt annen sjanger da. Julestemning blir det av den ihvertfall!

  Og så koselig at du er med på give awayen min!

  SvarSlett
 2. Love Actually er fiiin! Men jeg har Med Grimm og Gru på min juletoppliste. Også kjent som Rock'n roll wolf eller Ulven og de syv geitekillingene. Den kan sees hele året, men er aller best i jula!

  SvarSlett
 3. Love Actually liker jeg godt også.
  Gutta er glad i Alene Hjemme-filmene.

  SvarSlett
 4. Black Christmas. Ypperlig slasherfilm fra 1974

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)