8. november 2010

Roser på roser


Disse søte små rosene er det mange som bruker på kort. Og gjerne mange roser på ett kort. De får det til å se så pent og gjennomført ut, og det er bestandig så mye lurt som er limt sammen med rosene.
Ettersom jeg har lagt meg på en veldig enkel linje hva gjelder scrapping, har jeg aldri testet ut det med blomster. Ikke annet enn mer eller mindre flate papirblomster. Men disse rosene har ligget lenge på vent, og det begynner å bli måneder siden jeg fant ut hvilket lim som kunne brukes. Limet har også vært i hus en stund, og her om dagen fikk jeg omsider testet det.
Jeg så fort at det ble nakent med bare rosene, så fant noe å ha under. Synes det fungerte greit, egentlig. Rosene er pyntet litt ekstra med en gull-stempelpute. Taggen er fra Panduro, mønsterarket fra Papirdesign, blonden fra Stoff og Stil, rosene husker jeg ikke, og det brune "noe" er fra Europris.

Ellers har helga vært veldig bra. Tusen takk for alle koselige bursdagshilsener! Mange fine gaver har jeg fått, og bilder kommer etter hvert...
Vigdis ♥

.

3 kommentarer:

 1. Enig med deg, det ble fint med det underlaget.
  Ha en fin uke :-D

  SvarSlett
 2. Tusen takk for den fine gaven som ventet på meg i dag!
  ELSKET disse kortene, og jeg ble mildt sagt overrasket over at det ikke "bare" var et putetrekk i pakken :) Helt knall, og takk igjen :)

  Håper dere får en fin uke!
  Hilsen Kjersti

  SvarSlett
 3. Kjempefint! :) Har virkelig fått sansen for papirdesign-arkan... fant ut at æ faktisk har brukt av dem på invitasjonan, bordkortan, dåpsgaven og bordpynten... må vel ha nå derfra på takkekortan og da! :)

  Gler oss te å se dåkker igjen! :)

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)