13. november 2009

Lykkedagen


Fredag den 13., ulykkesdagen for de fleste. Men ikke for meg. Før, da det var vinlotteri på jobb, vant jeg noen ganger. Som oftest da fredagene falt på den 13.Jeg vet jeg har hatt flaks denne dagen flere ganger, men kommer ikke på noen flere eksempler nå. I dag skulle jeg kjøpe flaxlodd, men dagen forsvant til maling og andre flytteting. Derfor trodde jeg muligheten til å vinne var gått fra meg.

Men neida! Hva er vel bedre enn å komme hjem etter en lang dag, finne koselige kommentarer i bloggen, og på toppen av det hele få beskjed om at jeg har vunnet en premie? Det passet meg kjempebra, og nå håper jeg på nytt armbånd og øredobber til jul. Mammas hus har feiret 30.000 besøkende, og jeg var den heldige vinneren :)

Bildene tok jeg fra spisestuen i huset vi leier i dag tidlig. Ni minusgrader ute. Huttetu!
Ønsker alle en god helg!

post signature

7 kommentarer:

 1. Saa heldig du er da! Jeg har ennaa til gode aa vinne noe paa bloggkonskurranser:)
  Haaper alt gaar bra med oppussingen! Tenk at dere skal faa feire jul i nytt hus i aar!
  KLEM Heidi med litt rosévin i blodet...!

  SvarSlett
 2. Så kjekt å ha fredag den 13. som flaksdag!! Gratulerer som vinner. Bildene du har tatt var kjempefine - spesielt det nederste. Litt av en utsikt dere får!! Er litt misunnelig på den. Er oppvokst med fjord og fjell og bor nå i flate Lillestrøm!! Hvordan gikk det til, undrer jeg av og til når lengselen etter det vestlandseke landskap blir for stor.

  HA en fin dag!!

  SvarSlett
 3. hei. Jeg er temmelig overtroisk, men har likevel aldri kjent på det at fredag den 13. har vært noe spesielt ulykksalig. Hyggelig å lese at du hadde en lykkedag!!! og så var det fine og stemningsfulle bilder. Ha en fin helg! Eirin

  SvarSlett
 4. Hei. Heldige deg.
  Flotte bilder du viser, men 9 minus.... huttetu!
  :) Susanne

  SvarSlett
 5. For en vanvittig nydelig utsikt! Må være litt vemodig å flytte derfra da? Men sikkert superdeilig å komme i sitt eget også:) Vakre bilder! Og så gøy med flaks på "ulykkesdagen"! Ha en fin lørdag! Klem Heidi

  SvarSlett
 6. Gratulerer med premie.Nydelig utsiktsbilder.
  Klem

  SvarSlett
 7. Grattis! Alltid morro med noen nye smykker, og særdeles kjekt e det å ha en lykkedag :)

  Lykke til videre med oppussingen, gleder meg til å se flere bilder :)

  Klem fra¨
  Kjersti

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)