3. november 2009

Glatt trapp


Her er inngangspartiet til huset vårt. Vi har som sagt ikke flyttet inn enda, men jeg merker allerede at når det er frost ute, blir trappa veldig glatt. Rett og slett skummel. Og det vil jeg ikke ha noe av, verken når prinsessa bæres inn og ut, eller når andre kommer eller går. Er det noen som har gode forslag/erfaringer?

I går kom mitt supersnille søskenbarn Kristin og malte taket i stua. Det var forholdsvis fort gjort - når hun gjorde det. Og jeg fikk avveksling fra malingen med å heller bruke av formiddagen til sparkling... Så nå er vi et lite skritt nærmere innflyttingsklart hus. Tuuusen takk, Kristin!

post signature

5 kommentarer:

 1. Heisan, en glatt trapp kan jo males et strøk med sand i.. Det hjelper! Huff - ikke gøy med armer fulle av barn om det er glatt der man går!

  Tenker dere gleder dere til innflytting! Lykke til videre med forberedelser!

  Smil fra Tonemor

  SvarSlett
 2. Oi, male med sand i hørtes lurt ut!! For salt og sånn det blir det jo bare kliss av. Ellers så var det et pent inngangsparti, som jeg ser for meg blir enda penere med blomsterkrukker og lykter. Du har
  sikkert planen klar også her!?

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 3. Heisan du. Strø grovsalt på trappen, da smelter isen :)
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 4. Å male et strøk med sand i, er i alle fall mer langvarig enn å bare strø grovsalt på.. men litt strøing på de kaldeste dagene må kanskje til uansett..?!

  Ikke noe morro med en super glatt trapp i alle fall..

  SvarSlett
 5. Hei Vigdis:)
  Skulle akkurat til å tipse deg om sand i malingen, men ser du har fått tipset allerede :) Det skal funke. vi gjorde noe lignende på ei innvendig trapp, bare da var det med lakk.
  Er i allefall værdt et forsøk uten at et koster for mye å:) Forretsen veldig stilig med slik trapp! Kan se for meg et veldig koselig inngangsparti når dere flytter inn ;)

  Ha en finfin dag, klem Maria:)

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)