16. november 2009

Julegaveshopping på nett


Er du blant dem som lurer på hvor du skal finne julegaver til familie og venner? Kanskje du ikke liker lang kø og stress og mas? Utvalget på nett er bredt, og en av mine favorittnettbutikker er Sweet Memories. Jeg har bestilt flere gaver der, også noen til jul.

Pukka har mye god te, og ettersom jeg ikke har funnet den i noen butikker i nærheten, har jeg bestilt det også fra Sweet Memories. I forrige pakke var en av de to tepakkene jeg bestilte blitt forvekslet med en annen. Da jeg gjorde butikken oppmerksom på det, i nitiden en kveld, tok det bare et kvarter før jeg fikk svar på mail. Og nå har jeg fått riktig te i posten. I tillegg til at jeg fikk beholde den som var sendt feil. Det kaller jeg god service!

På pakkesedlene er det gjerne tapet fast en tepose, og i pakken har jeg brukt å få med en liten gave. Dette er ikke ting man forventer, for hvor ofte får man mer enn det man betaler for? På toppen av det hele fikk jeg disse søte muffinsformene sammen med teen jeg fikk ettersendt. Nydelige, og passer godt ettersom jeg ikke har feiret bursdagen min enda, og med tanke på at vi snart har ettårsbursdag i huset  : D

Det var dagens tips fra meg. Det er selvfølgelig maaange fine nettbutikker, men ville trekke fram denne (som også har egen blogg).

post signature

1 kommentar:

  1. Hei!

    Kan du sende meg postadressen din? Du var den første som svarte rett på konkurransen min. Gratulerer! :-)

    Epostadressen min finner du på nettsida mi, www.ingahelenejuul.no

    SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)