9. november 2009

Hånd i hanske


Noe av det kjedeligste med å male er maskeringen. Og enda verre enn å maskere er å ta av maskeringen. Spesielt hvis den sitter godt. Da kan det bli myyyye pirk. Og ettersom det er best å ta av maskeringen når malingen er våt, blir det ekstra mye kliss. Å kaste tapen i en pose etterhvert fungerer dårlig, ettersom tape har en tendens til å ikke legge seg pent nederst i posen. Så i dag ble det til at jeg prøvde noe nytt. Med en engangshanske på den ene handavar det ikke noe problem. All tapen satt seg fast der etterhvert, så var det bare å ta ut handa etterpå. Vips, ingen malingssøl (på den handa)!

I løpet av helga har vi fått malt ferdig flere av veggene i gangen. Det gjenstår bare et strøk på noen, så er det bare skapene som gjenstår før to av gangene er ferdig malt. Hurraaa :)

Til de av dere som lurte på om symaskinen kan brodere: Nei det kan den ikke, om dere tenker Janome ala Hvit stil. Men den har mange dekorsømmer og andre finesser som jeg har null erfaring med. Det blir artig å teste den ut :)

post signature

4 kommentarer:

 1. hoff ja den maskeringstapen e nå herk. men det blir heldigvis bedre resultat av å bruke det, så da e det vært strevet:)
  klem

  SvarSlett
 2. Hehe... lurt!:) Er spent på hvordan det blir, håper du tar masse før/etter bilder!
  Og ang det bildet mitt, så har jeg brukt vanlig interiørmaling som bakgrunn, sparkel (hihi), så litt akrylmaling og sand ellers:) Lykke til videre med maling! Klem H

  SvarSlett
 3. Lurt med den hansken.Sist jeg malte fikk jeg det nesten ikke av.Lykke til med resten av arbeidet.

  SvarSlett
 4. He he, ja den maskeringseipen er ikke alltid lke lett å hanskes med.
  Klæm Susanne

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)