30. november 2009

Pakke i posten


For ikke lenge siden var jeg den heldige vinneren av Mammas hus sin trekning. Premien var valgfritt smykke, eller armband og øredobber. Som hun selv har laget. I tillegg var hun snill og sendte en adventsgave! Spennende spennende...


Jeg mener å huske at jeg valgte et smykke, men fikk både det og øredobber. Se så nydelig, Vibeke er kjempeflink (og supersnill)! Gleder meg til å ta settet i bruk, det passer perfekt til julekjolen jeg kjøpte tidligere i høst. Kanskje jeg må ha sølvskoene til?


Som om ikke smykke og øredobber var nok, fikk jeg dette fine lyset i adventsgave :)
Ettersom jeg er midt i flyttingen har jeg ikke rukket å tenke på slikt enda. Har ikke sett et slikt før, men synes det var så fint! Så i dag har vi tent lys...


Det er så mange snille og koselige folk her i bloggeverden, tusen takk for alle kommentarene jeg får. Og hurra for at jeg har vært heldig å vinne fine gaver i noen av de mange trekningene jeg har vært med på... Jeg ser også at det kommer til nye følgere, selv om det har vært dårlig med oppdateringer her i det siste. Velkommen til dere nye, jeg lover å komme sterkere tilbake snart :)Jeg har også fått denne koselige awarden fra Linda med bloggen Mitt lykkelige hjem. Tusen takk! Hun har en kjempekoselig blogg som jeg leser ofte. Det er artig å følge bloggejenter som bor her i nærheten også :)

Jeg skal sende awarden videre, må bare tenke litt på til hvem først. Nå har jeg vært så opptatt med flyttingen i det siste at jeg har fått lest alt for lite i andre sine blogger. Gleder meg til å kunne slappe av med pcen på fanget i vårt nye hus. Forhåpentligvis bor vi der innen en uke.

post signature

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med så flott premie.
  Adventsklem fra Susanne

  SvarSlett
 2. hei.
  så nydelig et smykke du vant,å øredobber å.
  nå blir du fin
  ønsker deg og dine en herlig kveld.
  klem fra sylvia

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)