2. november 2009

Lys i huset og litt nøff


De forrige eierne lot denne lampa henge igjen i stua. Jeg testet den i helga, og den ga veldig koselig lys. Den får nok henge der, så får vi se om messingen en gang får ny farge.

Usj, blir mange dårlige bilder for tiden, men det er som regel bare telefonen jeg har til å ta bilder med. Og det beste kameraet er det du har med deg, ikke sant?

I morgen er det vaksine på programmet for min del. Planen er at hele familien skal få den, men det er bare jeg som er i risikogruppa. Vi skal jo til Tallinn snart, og da er det vel greit å være vaksinert? Det hadde jo strengt tatt vært mest praktisk om prinsessa kunne få den samtidig som meg. Samtidig kommer det hele tiden frem ting i media som gjør meg usikker. Og jeg vet at det er mange i samme båt som meg. Skal? Skal ikke?

post signature

6 kommentarer:

 1. Det var jo en stilig lampe!

  Ingen her i huset er i risikogruppen (så vidt vi vet), så vi får ikke tilbud om vaksine før tidligst i midten av november tenker jeg. Vi har samme problem; vurderer hele tiden for og imot. Noen mener at vaksinen er farligere enn selve influensaen, mens andre mener at influensaen selvsagt er mye farligere enn vaksinen. Det gjenstår vel egentlig bare å se. :o)

  Ønsker deg og dine en fin mandag!

  SvarSlett
 2. stilig lampe.....
  lite tips til deg; messing kan sprayes med maling på boks. Jeg kjøper på biltema, der har de mange farge til en billig penge.....men det visste du kanskje?

  SvarSlett
 3. Me likey the lamp! Kan blir smashing om messingen blir sølv eller hvit :):):) Glede meg te å se mer bilder fra huset! :)

  SvarSlett
 4. Syns jo det bildet var veldig stilig jeg da! Lampa også for den del.
  Her hvor vi bor er det så få vaksiner enda, at jeg har ikke begynt å vurdere for eller i mot, men tror nok jeg hadde tatt den hadde jeg fått tilbudet.

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Jeg har tatt vaksinen allerede fordi jeg er i en risikogruppe, og snuppa mi på 2 skal ta den når den er tilgjengelig for "alle andre". Denne influensavaksinen er lik andre influensavaksiner, så jeg er ikke skeptisk til den. Men snakker vi om helt nye vaksiner som ikke er skikkelig utprøvd, da kan jeg være skeptisk. Alma hadde feks ikke fått tatt livmorhalskreftvaksinen om hun var gammel nok til det nå. Heldigvis er den urprøvd i mange år når hun får tilbudet :)

  SvarSlett
 6. Spennande å følge med på oppussinga di :)
  Eg har tenkt at heile familien min skal vaksineres sidan vi reiser til USA i slutten av desember. Sjølv om eg har høyrt mange grunner til å ikkje ta vaksina, så har eg egentlig bestemt meg for at vi ikkje har noko valg... Hadde vi ikkje skulla reise så kan det hende eg hadde latt vere å ta vaksina. Ikkje godt å seie..

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)