10. oktober 2009

Tips til soverom?Først, tusen takk for de fine kommentarene på innlegget i går! Jeg ble helt satt ut her... Så over til det jeg lurer på. Har dere noen tips til hva vi kan gjøre med dette rommet? Det rosa på skapdørene er strie/tapet... Rommet blir vårt soverom når vi flytter inn.

post signature

5 kommentarer:

 1. Hay! Det hadde vært stili me nå tapet inni der det e strie.. men det spørs vel om det e mulig å få til... ellers synes æ skapan bør være hvit :)

  SvarSlett
 2. Enig med hun over. En fin tapet istedet for stria hadde gjort seg. Noen ganger er det lett å fjerne ytterste laget på stria og la papiret sitte igjen. Men løsner papiret, må det også bort, og det kan være litt av en jobb. Men jeg synes det er verd strevet. Det er også mulig å male stria samme farge som skapet. Så får du bare forskjellig struktur.
  Lykke til!

  SvarSlett
 3. Hei. Jeg er enig med de andre. Det var det første jeg tenkte når jeg så rommet. Så syns jeg du skal få en flott plate oppå de små skapene, en koselig krakk under, og et speil på veggen, med lys ved siden av. Da får du et kjempekoslig sminkebord.
  Ønsker deg fin helg.
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 4. Hei du ;o)

  Hvis du skal beholde skapene ville jeg ha beholdt stria og malt alt i samme farge...
  Kanskje ha en blankere farge på stria enn på resten av skapet.

  Jeg ser også for meg ett nydelig, stort speil over sitteplassen slik at det blir et herlig sminkested med smykker og bilder etc.

  Jeg ville nok også ha valgt å ha fex blått på veggene og hatt skapene i hvitt...
  Slik at ikke alt blir helt likt - jeg er glad i konstraster...

  Men det er nå meg ;o)

  Ha en fin lørdagskveld.

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj! Denne dukket opp nå, så mange år etter. Jeg malte skapene ig Syria hvitt den gang, og i høst malte jeg resten av veggene blå 🤗

   Slett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)