21. oktober 2009

Til vårt nye kjøkken


Jeg har kjøpt disse julegardinene til kjøkkenet fra ellos. Godt å vite at vi skal bli boende i huset i mange år, det er så mye artigere å planlegge for eksempel julepynt da.


Kjøkkenbordet vi har nå, var et vi fikk fra noen som flyttet fra Vadsø da vi flyttet dit. Det er på tide med et nytt, og vi har bestemt oss for dette fra Bohus.

Som skapfronter har vi valgt Ståt fra IKEA. De har vi hatt før og var veldig fornøyde. Benkplata blir i Valnøtt, og vi har ikke bestemt oss for hva vi skal ha på veggen over benken. Sist hadde vi glassmosaikk. Kanskje du har noen forslag?Til slutt noen bilder fra kjøkkenet som det er før vi starter oppussingen. Nå er det te, kanelsnurrer, sofa og Koneklubben her i gården.

post signature

11 kommentarer:

 1. Kjempefint kjøkkenbord :) Det blir å passe godt både til innredning, julegardina og den flotte familien :)

  SvarSlett
 2. Steikje fine gardine, blir kos å pynte til jul.
  Og fine kjøkkenmøbler du skal kjøpe, liker litt kontraster jeg også, vil ikke ha alt hvitt. men sånn er det, smaken er forskjellig.
  Fine skapdører også. Alt er fint, og det blir spennende å følge oppussingen hos deg.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 3. Nydelige gardiner. Kjempekoselig vindu. Det nye kjøkkenbordet også. Artig å følge med deg fremover.
  Klem

  SvarSlett
 4. Blir spennende å se det ferdige kjøkkenet deres. Får dere det ferdig til jul? Både gardiner og kjøkkenbord var veldig flott - passet på en måte godt sammen også!

  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 5. Spennende! Gleder meg til å se dere "i sving" med oppussing. Lovely dining table :)

  SvarSlett
 6. Åå så fine gardiner, fronter og bord. Dette var lekkert. Ellos har så mye fint - jeg glemmer dem mange ganger!

  Lykke til videre med kjøkkenet!
  Ps! Vi kjøpte noen knall fine fliser til vårt kjøkken som vi er så fornøyd med - de har små pynte fliser med litt kryss i som dere har på de nye stol ryggene. Vi falt for dem siden vi også har stoler med kryss i ryggen. Passer veldig godt sammen.. Kan legge inn et bilde på bloggen min i morgen :-) Klem fra Lindmussen

  SvarSlett
 7. Nå ligger det et bilde av flisene våre der... smil fra Tone

  SvarSlett
 8. Så skjønne gardiner Vigdis. De vil passe utmerket til det vakre kjøkkenbordet:) Blir koselig:) Jeg funderste lenge på hvilke fliser jeg skulle ha på kjøkkenet. Jeg valgte blanke,glatte helt hvite 10x10 fliser fra nordfloor, tror jeg det heter..Ble veldig fornøyd. Men synes også sånne hvite fliser som er 10x20 tror jeg, (mursteinsstørrelse) er kjempefine. Jeg har også kjøkkenet fra Ikea, og er kjempefornøyd. Ble så glad da jeg fant ut at de hadde demping på skuffene:)Det gjør seg, og er en flott ting til søte små... Det blir da så vanskelig for dem å få opp skuffene:) så her kan porselenet stå i fred:)
  Ha en fin kveld.
  Klem Ingunn

  SvarSlett
 9. Glemte og si lykke til med oppussingen, blir nok en spennede tid:)Blir artig å følge med:)

  SvarSlett
 10. Spennande med nytt kjøkken!
  Hugser kor kjekt det var då vi fekk oss nytt kjøkken for nokre år sidan, og ikkje minst kor koselig det blei i jula med nytt og fint bord (nesten likt som deres) med fin juleduk på. Og ikkje minst dei nydelige julegardinene eg kjøpte (dei var også fra ellos)!

  Kos dere med oppussinga :) Gleder meg til å sjå resultatet :)

  SvarSlett
 11. Det ser ut til å bli et flott, nytt kjøkken! Likte stilen kjempegodt! Det er greit å holde en enkel, hvit stil. Da kan man variere med tekstiler (som jo er billigere enn åpusse opp kjøkkenet når man vil ha forandring ;-) )

  God helg!

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)