24. oktober 2009

Lørdag. Helg!


I dag er det lørdag. Når dette publiseres er jeg på avslutning for fotokurset. Vi skal montere og ramme inn hvert vårt bilde. I skrivende stund har jeg ikke bestemt meg for tittel på mitt. Men jeg fikk noen gode ideer fra dere, så vi får se hva det blir til ;) Nå er det opp til meg selv å teste ut det jeg har lært. Håper det blir litt tid til det innimellom oppussingen. Rita og Tommy er hjemme i helga, og de er invitert på middag hos oss i kveld. Hva som står på menyen har jeg enda ikke avklart med min kjære.

Bildet tok jeg torsdag ettermiddag i Efjord, på tur til kurset.
Hvilke planer har du i dag?

Enda en award!


Denne har jeg fått fra Susanne, som har den inspirerende bloggen Min Stil. Tusen takk!
Gir den videre til Heidi med bloggen Mammababbel og Rita med bloggen Min Vri. Ha en fortsatt fin helg :)

post signature

6 kommentarer:

 1. I dag skal vi være prinsessevenner :) Ho lillemor søv så søtt ute nu, og snart skal vi på kafe :)

  SvarSlett
 2. Så moro med fotokurs, da! Det har jeg lyst til også, men ikke fått somlet meg til det og heller ikke funnet noe som jeg kunne tenke meg.

  Nydelig solnedgang du har fotografert her :)

  SvarSlett
 3. Så nteressant med fotokurs, det er virkelig noe jeg også skulle ha vært med på.. men får se hva tiden brnger.. Vakkert bilde med solnedgang.
  Ha en fin søndag
  Mvh Ingunn

  SvarSlett
 4. Så fine bilder du har tatt. Jeg skulle virkelig vært på fotokurs. Jeg kan ingenting om å ta bilde, nå skal det sies at jeg har et VELDIG dårlig kamera så det er i seg selv ikke noe artig å ta bilde, men er på jakt etter et nytt:) Jeg har sedt deg en utfordring på bloggen min:)
  klæm

  SvarSlett
 5. Ja, måtte nesten ta bilde av den i høstløvet, det var jo en høstgave:) Måtte knipse kjapt lille J ville gjerne være midt forran linsen:)

  SvarSlett
 6. Heisann! Tusen takk for award Vigdis! Slikt varmer i hjertet:) At noen setter pris paa bloggen gjör det jo bare enda morsommere aa blogge, ikke sant?
  Jeg syns kortet over var veldig fint jeg, med den sölvkanten rundt. Men jeg vet at det er lett aa vaere pirkete paa ting man selv har laget. Jeg syns derimot du har all grunn til aa vaere fornöyd med resultatet.
  KLEM fra varme Spania (i dag vertfall!)

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)