15. oktober 2009

Søte snøenglerJeg har tidligere sagt at jeg skulle komme med tips til kreative høstkvelder. Se "tips" under etiketter for å se tidligere poster. I dag tenkte jeg å vise dere noen søte engler.

I oktober i fjor hadde jeg og en av tantejentene (10) et aldri så lite juleverksted. Allerede i oktober fordi permisjonen min startet og jeg flyttet fra Vadsø i begynnelsen av november. Jeg hadde kjøpt et materialsett for å lage 12 snøengler fra Panduro. Før hun kom lagde jeg en, bare for å teste. Jeg delte også opp alt materialet for å være sikker på at det ble nok til alle englene.
Dette settet er nok ikke for de aller minste (etter at jeg hadde bestilt, oppdaget jeg at de har egne materialsett for barn), men det gikk bra likevel. Jeg hjalp til med litt, men det aller meste greide hun selv. Noen dager senere kom hun innom for å pakke inn englene, som ble fine julegaver til familien. Små pappesker det hadde vært stempler i hadde akkurat passe størrelse, og det sammen med fint papir gjorde gavene ekstra fine.

Jule-te, pepperkaker og julemusikk var viktig tilbehør disse dagene!

Det lille bildet er lånt fra panduro.no

post signature

7 kommentarer:

 1. Så koselig:)
  Gleder meg til å sette igang med juleverkstedene iår:)

  -June

  SvarSlett
 2. Å, de var kjempesøte! Må en tur på Panduro trir jeg;) Ha en fin dag! Klem fra Heidi

  SvarSlett
 3. De er veldig fine de pakkene fra Panduro. Har masse hjemmelaget julepynt derifra :)
  Gleder meg til L blir stor nok så vi kan lage sammen.

  Snill tante du er da som lager juleverksted! De ble kjempefine

  SvarSlett
 4. Hei! Så fine engler =) Det er bare 6 uker til desember ca=) Gleder meg til å sette igang med juleverksted.. er så koselig å strikke, lage pynt, hekle, drikke gløgg, bake 7 slag (har jeg aldri gjort- men kanskje i år- hehe.. ), spise pepperkaker etc..
  Gleder meg!! Klem M

  SvarSlett
 5. Så skjønne engler=) må løpe og se om jeg finner noe å lage:)Gleder meg til pakken kommer:)Ha en fin kveld:) klem

  SvarSlett
 6. Oi. Parabéns por seu excelente blog. Gostaria de lhe convidar para visitar meu blog e conhecer alguma coisa sobre o Brasil e nossa luta contra o comunismo. Abração

  SvarSlett
 7. Åååh, det hørtes jo bare så utrolig koselig ut. Gleder meg til juleverksted og at jeg kan ha på julemusikk. Synes det er litt tidlig ennå. Tror jeg skal vente til i november i alle fall :)
  Klæm Susane

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)