18. oktober 2009

Julegaver og giveaway


Maria med bloggen Mitt lille hvite hus har rundet 5000 besøkende, og feirer med en giveaway. Gratulerer! Ettersom det nærmer seg jul, slår hun det sammen med en julegave.

Selv er jeg i gang med julegaveinnkjøpene. Det er såpass mange, at det er godt å ha de fleste i boks når desember er her. Pga termin 3. desember i fjor, var jeg ganske ferdig allerede i begynnelsen av november. Det skal jeg ikke være i år. Noe av kosen med julegavene er jo å kjøpe dem i julepyntede butikker. Men ettersom vi overtar huset snart (neste uke håper jeg), kommer oppussing og innflytting til å ta så mye tid at jeg prøver å få ferdig noen av gavene tidlig. Liker ikke å stresse med det før jul.

Er du i gang med julegavene?

post signature

1 kommentar:

 1. Fin søndag:-)

  Koselig blogg du har, og takk for at du deler den med deg:-)

  Ja, det er lurt å være tidlig ute med julegavene. Jeg har brent meg noen ganger med å være sent ute at jeg ikke fant halvparten av det jeg skulle ha....og det er KJEDELIG det:-( Ikke bare det, men overfylte butikker, 30 minutts kø i kassa... Neitakk:-(
  Jeg er godt i gang med julegavene, og det er en SUPERHERLIG følelse! Målet er å være helt ferdig innen 1 desember, slik at vi kan nyte tiden før jul sammen hele familien, uten at vi må ut etter jobb for å haste rundt!

  Ha en flott førjuls tid;-)

  Hilsen
  Nina uten blogg

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)