1. oktober 2009

Oktober = rosa sløyfe


Rosa sløyfe er en internasjonal folkebevegelse for å øke kunnskapen om brystkreft og samle inn penger til brystkreftforskning. Målet med Rosa sløyfe-aksjonen 2009 er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft og samle inn penger til brystkreftforskning. Les mer om aksjonen.

Oktober er her, og lørdag går startskuddet for årets Rosa sløyfe-aksjon i Oslo. Da vil Kreftforeningen farge byen rosa, og arrangerer Rosa sløyfe solidaritetsmarsj. Kle deg i noe rosa og møt opp på Aker Brygge kl. 11.45 lørdag 3. oktober. Marsjen går opp Karl Johans gate, nedom Jernbanetorget og avsluttes på Egertorget. Ordfører Fabian Stang holder appell. Dersom du ikke har noe rosa, kan du få kjøpt rosa effekter før starten.

Det er arrangementer andre steder i landet også, se oversikt. Ønsker du å støtte aksjonen uten å delta på et arrangement, er det mange måter å gjøre det på. Du kan for eksempel kjøpe billett til MAMMA MIA! musikalen innen 25. oktober, delta på auksjon på QXL, gi bort din gamle BH(!), ringe aksjonens givertelefon 820 43 743 og gi kr 100,- eller sende en sms med kodeord ROSA til 2242 og gi kr 30,-


Ved å kjøpe rosa produkter er du også med å støtte Rosa sløyfe-aksjonen:
- Rosa sløyfe
- Rosa armbånd
- Rosa refleks
- Rosa penn
- by me-smykke
- Nora Farah-topp

Les mer om de ulike produktene og hvordan du bestiller her.

Kreftforeningen er en landsdekkende, frivillig organisasjon. Den arbeider for å redusere antall nye krefttilfeller, for at flere skal bli helbredet og for at de som må leve med sin kreftsykdom, skal få bedre livskvalitet. Kreftforeningens arbeid er basert på innsamlede midler, testamentariske gaver og tippemidler.

Jeg synes Kreftforeningen gjør en kjempejobb, og er medlem. Er du? Hvilken/hvilke organisasjon(er) har du valgt å støtte?

Bilder og informasjon er lånt fra rosasloyfe.no

post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)