28. oktober 2009

Da er jeg i gang


I går tok jeg malekosten fatt, og startet på muren i stua. Skikkelig pirkarbeid, men jeg tror det blir bra. Fikk malt mer enn dette, men det var dette jeg tok bilde av... Så i dag skal jeg fortsette på muren. Tipper det blir mange flere timer med maling i dag, for prinsessa skal til bestemor etter at hun har sovet formiddagslur. Så da får mamman malt mer enn dobbelt så lenge som i går. Hurra!

Ettersom jeg bruker tiden når prinsessa sover til maling, er det mindre tid til blogging for tiden. Jeg rekker derfor ikke å lese så mange som jeg pleier. Skal prøve å få samlet opp litt på kveldstid, og samtidig få ut noen bilder fra oppussingen.

Takk til de av dere som kom med forslag til navn på bildet. Jeg endte med tittelen "Høstkarusell".

post signature

12 kommentarer:

 1. Det ser kjempebra ut! Vi malte også en mur når vi flyttet inn i vårt hus, det ble veldig fint! Murstein har stilig struktur og hvitmalt er det bare lekkert! Flott at du får barnevakt sånn at du får malt masse!
  Høstkarusell var perfekt og kult navn på det flotte bildet ditt! Ha en fin dag og lykke til med maling. Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Lykke til med malingen. Vi vurderte det samme i huset vi nå pusser opp. Men så tenkte jeg på alt støvet som kom til å samle seg der, så vi ender nok opp med å pusse den ned, ikke for å ta fra deg gleden altså... men kjekt å tenke på :-)

  SvarSlett
 3. Heisann! Saa kjekt aa endelig vaere i gang! Tenker du har masse oppsamlet energi til aa gaa i gang med alt som naa venter:)
  Spennende aa se hvordan nye huset tar form litt etter litt!
  Og kjekt at vesle kan leke litt med mormor. Kjekt for dem og kjekt for deg som da faar gjort litt mer. vet jo godt hvordan det er med barn rundt föttene. Det blir ikke gjort saa mye da;)
  Ha en straalende dag med malerkosten!
  Heidi.

  SvarSlett
 4. Dette blir kjempe fint!!
  Ønska deg ein fin dag vidare
  Klem

  SvarSlett
 5. Lykke til med malingen. Ser veldig bra ut. Så bra at du får litt tid uten lillejenta som krabber rundt i malinga. Spennende å se ddet ferdige resultatet.

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Hvilken maling bruker du? Er det spesielt beregnet for mur?

  SvarSlett
 7. Oj. Dette ser fint ut. Slit nå ikke ut armene dine med all malingen. det er kjekt å se hvor fint det blir.
  Klem

  SvarSlett
 8. Malingen er vanlig Lady interiør-maling. Halvblank 40. Det var den jeg fikk anbefalt på butikken, og den dekker bra. Nå er prinsessa nybadet og i seng, og mannen hjemme fra jobb. Jeg skal opp i huset, og håper på å bli ferdig med det første strøket av muren før jeg tar kveld...

  SvarSlett
 9. Det blir nok fint det der:) vi har også malt en sånn mur på kontoret å det blei kjempefint når den blei hvit:) e utrulig kor mye litt malig kan gjøre:) lykke til med malinga. Glede mæ til å se flere bilda:)

  Klæm Linda

  SvarSlett
 10. Kjempefin blogg du har Vigdis :-) Gratulerer med huskjøp og lykke til med oppussinga. Skal følge med på prosjektet - regner med du legger ut bilder etter hvert :-) Hils dine to kjære. /Tina

  SvarSlett
 11. Spennende. Gleder meg til å se flere bilder.
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 12. Ps. Julekjolen er kjøpt på Lindex for 299,- Absolutt verd pengene!

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)