21. juli 2009
Sommergjester og kveldsmat
I går kveld fikk vi besøk av en venninne og forloveden hennes. De er på en aldri så liten bilferie, og kom innom her for å hilse på oss og prinsessa. Det er lenge siden sist, og det var kjempekoselig å treffes igjen. Til kveldsmat spiste vi spekemat, eggerøre, salat, potetsalat og olivenmuffins. Sistnevnte for anledningen bakt med glutenfritt mel.
Olivenmuffins (24 stk i silikonformer)
6 dl hvetemel
2 ts bakepulver
6 egg
2 dl hvitvin
2 dl olivenolje
220 g revet jarlsbergost (jeg bruker en pose med revet Jarlsberg)
1 glass grønne oliven (eller mengde etter ønske. Jeg deler dem i to)
Smør muffinsformene og fyll de halvfulle med muffinsrøre. Stekes midt i ovnen på 175 grader i ca 30 min.
Oppskrifta har jeg fått fra Min Vri
Vi fikk en flaske med vinen Senja fra de5, gleder meg til å smake på den! Bilde av den kommer senere.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Saa spennende med olivenmuffins! Maa pröves en gang!
SvarSlettSaa godt ut! Skulle gjerne vaert gjest hos deg, jeg;)
Så deilig det så ut. Falt nok sikkert i smak, tenker jeg.
SvarSlett:) Susanne
Nam nam! Så kjempegodt ut! :) Trur nesten æ må finne fram forkleet å bake litt sjøl..
SvarSlettSer deilig og sommermatfriskt ut:-) Ønsker deg fortsatt fin ferie, Vigdis!
SvarSlett