16. februar 2010

Spisestua vår

Her er spisestua vår. Det gjenstår litt før jeg anser den for å være ferdig. Blant annet har vi ikke fått på plass dimmeren til lysekrona. Så nå er den enten av eller på. Ingen mellomting. Teltet til prinsessa har fått en sentral plassering i stua...

Bildene er litt uklare, så jeg velger å ikke blåse dem så veldig mye opp. Gardinene skal jeg sy opp når jeg får opp symaskinen. De har maljer oppe, og de vil jeg beholde. Men syr jeg opp nedenfra, kommer det gjennomsiktige feltet for langt ned. Så jeg må finne en løsning mellom dekoren og maljene. Tror vinduene her i huset må være veldig lave, for også til soverommet må jeg sy opp gardinene.

Aalto-vasen står oppå skjenken når jeg ikke har tulipaner i den. Er ikke helt fornøyd med pynten oppå der, så får se om det dukker opp noe. Men det er veldig luftig der, for å si det sånn. Varmepumpa blåser rett ned på den, så må kanskje ta hensyn til det. Lista på veggen er det gjemt noen lys bak. Jeg kunne egentlig tenke meg noen veggord der, men må finne de rette først.

post signature

5 kommentarer:

 1. Så fint du har det. Lyst og lett. Disse vasene er så flott i formen.faktisk like fin med som uten blomster i. Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Så koselig du har det, og for ett flott telt lille prinsessa har fått :)
  Susanne

  SvarSlett
 3. Så koselig du har det, og for ett flott telt lille prinsessa har fått :)
  Susanne

  SvarSlett
 4. Kjempefint! Virker som dere har kommet dere godt til rette! Prinsessa ogsaa forstaar jeg;)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)