28. februar 2010

Room with a view...

I fjor la jeg ut et bilde med utsikten fra soveromsvinduet vårt. Ettersom vi har kjøpt hus og flyttet siden da, tenkte jeg at det kan passe med et nytt utsiktsbilde. Fjorden er den samme, men nå ser vi myyye mer...

Det er herlig vær ute, og siste dagen av vinterferien. Stakkars prinsessa ble syk onsdag, så planene mine om fotosafari er utsatt på ubestemt tid. Vi har vært inne siden da, men i dag er hun endelig i form igjen. Så snart hun har sovet formiddagsluren sin og spist lunsj, håper jeg vi rekker en tur ut.

Et av de andre prosjektene jeg hadde planlagt denne uka, har jeg heldigvis gjort noe med. Jeg skulle pakke opp og bli kjent med symaskinen. Det gjorde jeg i går. Onsdag fikk vi beskjed om at det er karneval i barnehagen tirsdag, og vi hadde ikke noe kostyme. Det hadde ikke nabojenta (som er like gammel som prinsessa) heller. Så nå er jeg i gang med å sy. Det enkle er ofte det beste vet jeg, så jeg gjør det enkelt. Men håper resultatet er til å leve med. Satser på et bilde tirsdag.

Lillesøster er, som hun selv kaller det, tilbake i manesjen. Det er liv i bloggen hennes igjen, og i magen, for heldige meg blir tante til sommeren! Min Vri er en hummer- og kanariblogg, og jeg anbefaler deg å ta en tur innom. Velkommen tilbake, du har vært savnet :)

Kaffepausen min er over, og jeg skal fortsette syingen.
Ønsker alle en fantastisk herlig søndag.

post signature

4 kommentarer:

 1. WoW - for en utsikt!! Jeg er vant til utsikt vestfra og savner det virkelig her østpå. Min kjære sa vi kunne flytte fra første og opp i tredje etasje i blokka her, hvis jeg ville ha utsikt!! Haha...
  Nyt utsikten din, og vis gjerne flere bilder gjennom årstidene!! : )

  SvarSlett
 2. Nydelig utsikt du har ♥
  God bedring til gullet ditt, og så kjekt at du skal bli tante til sommaren :)

  SvarSlett
 3. Takk! Godt å høre at man har vært savna.. tok litt tid å komme tilbake, men nu trur æ bloggen kommer til å bli fora gjevnlig :)

  I mårrest når æ kom på jobb å skulle hiv i mæ ei brødskive og en kopp kaffe va det nån som hadde vært å ødelagt kaffemaskinen, så æ frykte at det kan være en del grinate folk her om mårran.. heldigvis skal vi på kurs snart, og der har de kaffe (og kake!)

  Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 4. Fantastisk utsikt!
  Så du synes 140 mil er litt langt for en butikkåpning? Om jeg slenger med litt shopping, sosialt samvær med andre bloggere og en personlig klem da? ;) Neida, skjønner det godt! Kanskje en annen gang?

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)