24. februar 2010

Tid for karneval

Hmmm... Hva skal jeg kle meg ut som?

Cowgirl? Er det noe for en liten prinsesse? Kanskje jeg ikke vil ha hatt på hodet?

Tirsdag skal det være karneval i barnehagen. Det opplagte er kanskje at prinsessa kommer som prinsesse. Men er det ikke litt kjedelig å komme som man er på karneval? ;) Jeg vet ikke om det blir tid og mulighet til å kjøpe kostyme, og ikke vet jeg om jeg vil det heller. Det beste hadde vært om jeg kunne lage kostyme selv. Men hvordan? Og hva?

Jeg vet at mange av dere som leser dette har søte små som sikkert har vært på karneval med fine kostymer fra kreative foreldre. Har du tips til meg? Legg gjerne igjen link om du har bilder liggende på nett.

Takk til Heidi og Kristin for tips ang. fotografering i kulde. Jeg har hørt at man skal legge kameraet i en tett pose når man går fra kulde til varme, f.eks. inn i bilen. Dette skal gjøre overgangen fra kaldt til varmt mindre.

Bildene i dette innlegget er fra helga. Tante Rita har tatt det med onkel sin cowboyhatt.

post signature

1 kommentar:

  1. Ikkje så lett å vite alltid, kva man skal kle på desse små :) I barnehagen der eg jobber kledde stort sett alle seg ut som jungeldyr. Vi laga masker i barnehagen (har bilde i bloggen min).

    I minstemann sin barnehage kunne dei kle seg ut som dei dei ville. Fra å alltid ha hatt prinsesser/alver å pynte, så var det kun ein gutt som måtte stæsjes opp i år. Han brukte ei kaptein-lue og kaptein-skjorte som eg kjøpte hos SAS for nokre år sidan.

    Her i huset elsker ungane å kle seg ut. Eg har kjøpt litt dyre-masker rundt omkring. Ellers har vi brannhjelm som vi fekk på ein brannvern-dag ein gong.

    Lykke til med valg av kva dere skal kle dere ut som. Det trenger jo ikkje å vere så avansert. Det enkle er ofte det beste ;)

    SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)