6. februar 2011

Herlige helg

Det har vært en herlig helg. Den startet med uventet invitasjon til kake og kaffe/te hos naboene. Glade som vi er i kake og godt selskap, takket vi ikke nei til det. Og kaka var nyyydelig! Kvelden forsvant stort sett bak lukkede øyenlokk. Vi var trøtte og slitne begge to (egentlig som vanlig fredags kveld...).

I går og i dag har vi vært masse sammen med familien, og bare nytt helga og formiddager med dagslys. Vi inviterte på frokost i går, og begge dagene har vi spist nydelig middag hos mamma og pappa.

Jeg gikk glipp av Gullfisken i går, men en dansende Truls Svendsen har det vært vanskelig å gå glipp av. Har ikke tall på hvor mange som har linket til dette klippet på youtube i dag. Det sier iallefall sitt at filmen har hatt nærmere 70.000 visninger på et døgn. Den mannen er helt rå, og det er bare å bøye seg i støvet...Nå skal jeg se forrige sesongavslutning på frustrerte fruer, så jeg er klar til tirsdag. Ha en fin kveld!

Vigdis ♥

.

2 kommentarer:

  1. Helt enig, dette har vært en hærlig helg :) Og det var så koselig at dere ville komme for å prøvesmake kaka jeg prøvd meg på! Ha en fin uke :) Klem fra andre siden av gjerdet!

    SvarSlett
  2. hehe.. fikk ikke sett gullfisken her heller, men han godeste Svendsen er fantastisk morsom!

    SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)