27. februar 2011

Det er plass til mye i et lite skap

Den siste uka har gått aaaalt for fort. Synes det var søndag nettopp. Også er det mandag igjen allerede i morgen. Helga har rast avgårde. Vi har feiret bursdag i flere etapper, med kaker og god mat hele helga. Besøk av familie og venner har vi hatt hver dag. Koselig!

Tusen takk for alle tips om allergivennlige kaker. Vi endte med en ostekake som var helt uten egg og soya. Også fikk prinsessa en egen skål med samme fyll som vi hadde i bløtkaka. Hun var veldig fornøyd. Så ikke noe problem så langt. Vil anbefale http://www.detsoteliv.no/ for kakeoppskrifter. Har ikke prøvd noen derfra enda, men det var maaange som fristet, både med og uten egg.
Prinsessa har fått et nytt skap på kjøkkenet. Det er ikke et hvilket som helst bruktfunn, det har hun fått fra bestefar, som lagde det på skolen da han var 14 år. (pappan til pappan hennes, for de av dere som kjenner dem og lurer på hvem) Helga har, som dere ser, også gått til å bli bedre kjent med det nye skapet. Tanken min var at hun kunne ha lekemat, kopper og kar og andre kjøkkenting i det, men det kommer vel etter hvert.

Det var noen glimt fra min helg. Hvordan har din vært?

Vigdis ♥

.

4 kommentarer:

 1. Høres herlig ut med ostekake og bløtkake i helgen. Jeg er skikkelig kakemons og kunne sikkert spist kake (eller is for den del..) til middag uten problem ;) hehe!

  Her i Hammerfest har helgen vært preget av mat og cupcake og VM.. ganske standard skjønner jeg :)

  Ha en herlig søndagskveld!
  Klem Karina

  SvarSlett
 2. Så fin blogg du har!:) Her kommer jeg def. igjen! Jeg bet 1200,- pr stk for house doctor lampene.

  Ser du har fått facebook knapp, brukte du min oppskrift?:) Jeg må høre med noen, om oppskriften var forståelig ?

  Klemklem

  SvarSlett
 3. Det va så godt med kake :)
  Ang. innlegget mitt: På Prix faktisk :) Dæm hadde enda mange igjen (igår). Dement?? Haha :) Må være mæ det e referert til, for min hukommelse e helt bortreist innimella ;)

  SvarSlett
 4. Heisan du.
  Så morsomt med ett skap som bestefar har laget for mange år siden. Det får hun nok masse glede av.
  Og ja, jeg gleder meg noe helt vannvittig mye til å få jenta mi opp til Tromsø. Det er ikke så lett for en hormonell småbarnsmor dette :)
  Klæmmer Susanne

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)