2. februar 2011

Betroelser i feil innboks

Like før jeg begynte å skrive om disse e-postene jeg får som jeg egentlig ikke skal ha, fikk jeg mye rart. Som fra denne mannen, som jeg heller ikke aner hvem er. Før jeg rakk å svare at jeg ikke var den han søkte, rakk han å sende tre e-poster:

Fredag kl 19:37
Emne: Mat
Tekst: Hei er du sulten
Lørdag kl 12:23
Emne: Prøve
Tekst: Jeg elsker deg
Lørdag kl 12:24
Emne: Betroelse
Tekst: Jeg elsker deg
- Hyggelig. Men jeg tror du må få tak i rett mailadresse...

Jeg skulle sett reaksjonen hans da han omsider fikk svar. Måtte sjekke på Facebook, og der er det en med samme navn. Og vi har ingen felles bekjente.

Det er mange av dere som spør om jeg ikke blir lei av disse e-postene. Jo. Det blir jeg. Men heldigvis kan det gå uker mellom hver gang. Og det verste er de der jeg har havnet på en mailliste der alle de andre på listen må få med seg at jeg ikke skal være der. Noen ganger er det litt artig også. Som da jeg ble blandet inn i en slags "Tore på sporet"-historie for ikke lenge siden. Men det forteller jeg om senere.

Sender du betroelser via e-post?

Vigdis ♥

.

4 kommentarer:

 1. Issjda.. kjedelig.. både for deg og for avsenderen :)

  SvarSlett
 2. hehe.. så mye rart folk finn på å sende. :)

  her e det heller dårlig stelt med spenstige betroelsa på e-post, men haugevis me reklame - det kommer til stadighet inn i mi elektroniske postkassa ;)

  SvarSlett
 3. Hehe så utrolig spennende e-poster du får :) Jeg er nesten litt misunnelig :) Heldigvis kan jeg jo lese litt om dem her :) hehe!

  Det samme gjelder for meg som for Rita, ingen spennende post, stortsett reklame og varsel om e-faktura. Med andre ord ikke veldig annerledes enn den postkassa som henger utenfor huset :)

  Ha en finfin dag!
  Klem Karina

  SvarSlett
 4. ikke mye spennende i min epost - ingen betroelsser heller .... men må innrømme det går noen UT fra pc`n min......

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)