30. desember 2010

Romjulskos (og adventsstaken!)

Helt siden jeg var liten har romjul betydd lange koselige dager med god tid til å utforske julegaver og være sammen med familien. Det er noe jeg håper prinsessa også kommer til å tenke med tiden. I år har hun blant annet lekt myyye med denne Brio-togbanen hun fikk fra gudforeldrene til jul. I år må jeg jobbe tre dager i romjula, men vi har utnyttet og utnytter den ekstra fritiden så godt vi kan, og koser oss i massevis.
 Adventsstaken rakk ikke å komme med i bloggen her før adventstida var slutt. Og det er av den enkle grunn at jeg ikke fikk tatt bilde av den før det var på tide å rydde den bort lillejulaften. Selve adventsstaken er opprinnelig av svart smijern, tror kanskje jeg kjøpte den på Jernia for noen år siden. I år har den blitt hvit, på grunn av at adventsduken (som ikke er med på bildet) er veldig mørk i fargen.

Det ble kanskje litt voldsomt, men jeg synes det var godt med litt forandring.

Konglene er fra egen hage, noen av dem har fått en dusj med sølvspray. Soppen er fra Bloomingville, og de små lilla kulene fra Åhlens. Det hvite hjertet er fra Bohus, mosehjertet og stjernene fra min lokale blomster- og hobbybutikk Små gleder, og tinnfatet kjøpte jeg på samme loppis som jeg fant Alfred på i sommer.

Vigdis ♥

.

2 kommentarer:

  1. Synes det ble en veldig fin adventsstake, jeg. Lurt å spraylakkere den hvit. Romjula forbinder jeg også med å leke og kose seg med julegavene. Fortsatt god jul, helt på tampen av det nye året.

    SvarSlett
  2. Ha en flott feiring av kvelden i kveld. Ser frem til å følge deg også i 2011! Godt nytt år til deg og dine!! Klem!

    PS: Tøft bildemed elgen!!

    SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)