28. desember 2010

Laget spesielt til deg

Å få hjemmelagde gaver er noe mange setter stor pris på. Selv fikk jeg flere gaver av den sorten i år. Jeg liker også godt å legge litt ekstra flid i innpakningen, så lenge jeg ikke er redd det blir ødelagt i posten. I år har jeg blant annet laget en del gavelapper. Helt enkle, men koselig likevel, synes jeg.

Prinsessa har laget små kunstverk til beste- og gudforeldre, de ble veldig godt mottatt.

Jeg sydde to slike poser som fikk nye eiere i løpet av julaften. Den minste fylte jeg med telys, den største ble litt for stor for det. Men kan brukes til lys, godteri, frukt, rundstykker... ja, hva som helst. Også valgte jeg å bruke årstidsnøytralt stoff, slik at det er opp til mottakerne om de bruker det bare til jul eller også ellers i året.

Her er flere av julegavelappene...

...og et par julekort.

Vigdis ♥

.

4 kommentarer:

 1. Så mange fie hjemmelagede ting - du er så flink - de tilog fra lappene er bare fantastiske! Til neste jul skal jeg også være mere kreativ med innpakknigen - i år gikk det litt for fort....

  SvarSlett
 2. Så utrolig mye fint!!! De der kurvene du har sydd så jeg virkelig monn i! Har vært litt kreativ jeg også i år med pakkelapper og innpakning. Noen fikk til og med kreative gaver:-)

  SvarSlett
 3. oj, den pakken va visst til mæ!
  Spesielt til mæ ;)
  eller oss da... men det va æ som åpna den! Og pakkelappen står på hylla ilamme julekortan :)

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)