16. oktober 2011

Julegaveshopping i utlandet

Det er midten av oktober. Om to måneder håper jeg alle julegavene er i boks for lenge siden. Jeg håper også at flere av dem er et resultat av kreative kvelder og helger hjemme. Men vi får se. Enn så lenge er det lov å håpe.

Om du har planer om julegaveshopping i utlandet, kan det hende du allerede har planlagt turen. Kanskje er den allerede gjennomført.
 I fjor skrev jeg et innlegg om julemarked i europeiske storbyer. Det er jo kjekt å finne frem igjen nå, så om du trenger tips, kan du lese det her.
 Bildene i dette innlegget er alle fra Tallinn. Se mer fra den turen i innlegget jeg linker til over, her, og her.
 I fjor var vi også på julemarked i Narvik. Det var koselig, og jeg håper på en gjentakelse i år.
 Har du planer om å reise bort for å shoppe julegaver i år?
Har du kanskje andre tradisjoner?
Vigdis ♥

.

5 kommentarer:

 1. Har så forferdæli løst å fære tel København på julemarkedet i Tivoli, har aldri vært i Danmark så det står høyt på ønskelista. Men trur nok ikke d blir i år dessverre, men planen e i år å få med seg førjulseventyret i Henningsvær. Trur nok d kan bli veldig koselig også. Å e man ikke så uheldi å ha arbeishælg akkurat den hælga så blir d nok julemarket hær hjæmme åsså, i år som i fjor...satse bare på at d ikke e like kaldt som i fjor... :o)
  Oida, nu kjenne æ at æ glæde mæ litt tel jul ja, e vel kanskje litt tili ennu. :o)
  Flotte bilda du har tadd førrestn!
  -klæm-

  SvarSlett
 2. Hei!
  Husker både julemarked-innleggene dine og julekalender-innleggene!! Koselige! : )

  Det blir nok pakke-kalender på Linus. Har noen planer på gang...: )

  Vi skal til Barcelona i desember. Vet ikke om det er noe julemarked der, jeg?!
  Gleder meg til å se små kreasjoner fra deg utover høsten, da!!
  KLEM!

  SvarSlett
 3. Takk førr svar ang diesn, den va jo vældi fin både den orginale og den sjølkomponerte. Ser æ har nåkka ala samme, men min har ikke di fine hjørnan som din har. Hmmm...nåkka å skrive på ønskelista tel jul! :o)

  SvarSlett
 4. Jeg har vært på førjulsshopping i Stockholm, blant annet i fjor. Anbefaler det på det varmeste :) Skal dit i år også, men det er ikke før 17.desember så før den tid skal julegavene være ferdig for lengst. Jeg har forøvrig bare etpar småting igjen så er jeg ferdig for i år :) Det betyr at jeg kan bruke alle pengene i desember bare på meg selv. DET er vel kanskje min beste juletradisjon hehe ;)

  Skal lese gjennom de innleggene dine tenker jeg :)
  Ha en fin uke!

  Klekm Karina

  SvarSlett
 5. Skulle ønske jeg skulle reise bort på julegaveshopping jeg også, men syns nok tvillingene ennå er for små til at jeg kan være borte så lenge. Men kanskje det blir noen turer på lokale markeder.
  Ang bakgrunnsbilder finner jeg det ved å søke etter wallpaper, og så bruker jeg photoshop til å "smelte" bildene sammen. Lykke til.
  Klæm Susanne

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)