6. oktober 2010

Naturen inn i stua

Mange drar greiner, drivved og steiner inn i huset for den rette looken. Slik kan du også gjøre det for å ta naturen inn i stua.

Disse to putetrekkene sydde jeg i bursdagsgave til søsteren min. Hun er en som jobber for å nå målene sine, derfor synes jeg bildet av toppen på Stetind passet fint sammen med teksten "Wish it - dream it - do it". Jeg kjenner heller ingen som ferdes på så mange fjelltopper som henne, og jeg tviler ikke på at en dag står hun nettopp på denne toppen. You go girl!

Denne gang valgte jeg ensfarget stoff på baksiden. For å pynte litt opp ble det en pyntesøm også. Jeg har fått spørsmål om hvor jeg har kjøpt transferarkene. Det var på Clas Ohlsson, og jeg husker ikke prisen.

Takk for fine tilbakemeldinger innleggene om puta og prinsessekjøkkenet. Når det gjelder matenprinsessekjøkkenet, er den også fra IKEA. (Hun ønsker seg dette settet også...)

I kveld er det Damenes aften på Bohus. Gleder meg! 


Vigdis ♥

.

4 kommentarer:

 1. Kjempe fin pute av "Norges nasjonalfjell" :)

  SvarSlett
 2. Kjempelekre puter. Du så flink du er til å sy. pyntesømmer og greier. Jeg kan ikke sy i det hele tatt. Det lekre kjøkkenet under her da. å som hun må kose seg der.
  Klem

  SvarSlett
 3. er vild med billederne på din blog, og ikke mindst de fine puder:)

  Hilsen
  Lene

  www.summerfieldhome.blogspot.com

  SvarSlett
 4. Heldige de som får så flotte og personlige puter fra deg.

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)