10. oktober 2010

Bæ, bæ billelam!

Kanskje helt feil bilde på helt feil årstid. Kanskje spesielt ettersom det var snø i hagen da vi stod opp i dag. Og det fremdeles ligger snø langt ned i fjellet. Men uansett: Her i huset går det mye i "bæ bæ billelam" for tiden. For prinsessa har begynt å synge, og gjør det oftere og oftere hjemme. Det er så koselig!

Siden i sommer har hun utvidet repertoaret fra "åå-åå-åå" (California gurls, Katy Perry) og "ai ai ai ai" (Catcher in the rye, Datarock) som hun har lært via radio, til flere sanger de synger i barnehagen. I tillegg til "bæ bæ lille lam" synger hun "ro ro til fiskeskjær", "ro ro ro din båt" og "hode skulder kne og tå". På mystisk vis slutter de av og til med "ai ai ai ai boff"...

Så nå gleder meg meg bare til i desember, og håper på at de synger mange julesanger i barnehagen. Og innrømmer samtidig at jeg selv ikke er noen stor sanger.

Ha en fortsatt fin søndag, og husk trekningen i kveld!

Vigdis ♥

.

3 kommentarer:

 1. Ååå.. så koselig!
  Gleder meg til Lillemor kommer syngende hjem fra barnehagen ja... tihi..

  SvarSlett
 2. Hihi.. barnesang er herlig ja!! :)
  Storbror driver og lager egenkomponerte sanger for tiden, så her synges og dirigeres det om alle mulig ting. Veldig søtt, men også bittelitt slitsomt innimellom når vi prøver å få gutten til å gjøre noe annet.. hehe..
  Vi snakket faktisk om det tidligere i dag, at vi må prøve å få filmet han i action en dag! Veldig koselig å ha på film til senere. ;)

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)