8. oktober 2010

Cup and cupcake

 
Denne koppen er så fin! Tenk å pynte til julefrokosten med et slikt servise... Grunnen til at jeg tenker jul allerede nå (senere enn mange faktisk) er at jeg har bursdag om mindre enn en måned. Og jeg har ingen av disse koppene. Så det jeg prøver å si er at jeg ønsker meg slike kopper og asjetter. Noe må det vel være godt for å ha bursdag sent på året? Og best av alt, nå er de å få kjøpt både i Narvik (Nicolines verden), Bodø (Charlotte), Tromsø (Taras) og Vadsø (Saxi)... Og bare så det er sagt, dette er ikke et frieri til alle som leser bloggen. Men til de som jeg likevel får bursdagsgave fra.

De røde koppene kan brukes hele året, men jeg vil ha dem som juleservise. Så får heller julen i dette tilfellet utvides til å vare fra tidlig november til sent i januar... Ellers har Green Gate mye fin julepynt å by på. En slik rød cupcake kjøpte jeg i Tromsø forrige helg. Den skal få pynte opp i tallerkenhylla på kjøkkenet i advents- og juletida. Men rosa, lysegrønn og lyseblå julepynt passer ikke inn hos oss. For her er det tradisjonelle julefarger som gjelder....


Apropos julen, er det flere enn meg som har lagt merke til at det ennå ikke er julemarsipan i butikkene? De siste årene har jeg sett den første marsipanen i slutten av september. Ikke fordi jeg savner det, jeg sparer den uansett til første søndag i advent. Eller 1. desember. Alt etter hva som kommer først...

Minner til slutt om høstgavene. Nå er det bare to dager til trekning...
Bildet av koppen er lånt fra http://www.twenga.co.uk/. Resten er fra greengate.dk

Vigdis ♥

.

6 kommentarer:

 1. Jeg sitter og drikker av denne koppen akkurat nå! Begynte å samle på dem i vår. De er så lekre, og jeg har helt dilla på rødt med hvite prikker på! Jeg bruker mine kopper hele året, som du skjønner, men de passer veldig godt til jula også. Håper du får maaaange sånne kopper og fat til bursdagen din!

  SvarSlett
 2. Jeg visste ikke at GG hadde julepynt. Så nå lærte jeg noe nytt. Masse flott!

  SvarSlett
 3. Hei Vigdis:)

  Vi har aldri vært innom bloggen din før, og vi lurer på en ting.. Hvordan kan vi ha gått glipp av denne fantastiske bloggen i de to månedene vi har blogget?!?!?! Den var helt suuuper:) Vi elsker den! Så mange fine bilder! Så mye inspirasjon! Herlig! We love it:) La oss til som følgere med en gang:) Håper det går greit? Vi setter veldig stor pris på nye følgere, så for oss er det ikke noe problem:)

  Klem fra tvillingene i Gammel stil:)

  SvarSlett
 4. Di selges også hos Fru Dahl, å dær har æ vært i dag ;)

  SvarSlett
 5. Nydelig kopp!!
  Julemarsipan ja..uff,like greit at de er treg med den utplasseringa:)men godt er det!
  Ha en fin helg!
  Klem.

  SvarSlett
 6. Julemarsipanen er kommet i butikkene!!!

  Håper du får deg noen slike kopper - de var søte!!
  Klem!

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)