17. mars 2010

Lykken er...


Muffins
Gjerne med sjokolade, trippel som her...

Sol
Spesielt nå om våren, men også hele året er sol likestilt med lykke for de fleste nordmenn. Tenk deg en sommerferie uten sol. Eller en påske uten sol. Det er ikke det samme! Nå som våren nærmer seg, er det ingenting som er bedre enn å måtte ta frem igjen solbrillene.Familie
Denne filmen er til å bli i veldig godt humør av, så jeg måtte bare ta den med. I tilfelle du ikke hadde sett den. Familie er mennesker som er der når man trenger noen. Og før det. Og etterpå.

Gode venner
Venner er den familien man velger selv.

Mammadamen er en blogg jeg har fulgt i snart et år. Hun deler for tiden ut lykketips til de som vil ha, og i går fikk jeg mitt. Her er det hun skriver:

"Lykketips 45 går til Vigdis
Vigdis tar flotte bilder, og har en inspirerende blogg for mammadamer! Vigdis er jo også søsteren til MinVri, som fikk lykketips 29 Be alle damene i familien, tanter, bestemødre, eventuelt oldemødre, grandtanter, kusiner, nieser mm, på jentefest. Ja, familie er nemlig lykke! Mitt lykketips til Vigdis er derfor å bake en stor hjertekake med navnene til alle damene i familien!Kanskje kan dere spise den på jentefesten."

Takk for det :) Når jeg bare får en invitasjon til den festen, skal det nok bli kake :)

Trenger du lykketips, eller bare å få øynene opp for all lykken som er innen rekkevidde, anbefaler jeg en tur innom Mammadamen.

Hva er lykke for deg?


post signature

4 kommentarer:

 1. Glede mæ til påske 8-)
  Etter den kommer du t å syns at telemerk også e lykke ;)

  SvarSlett
 2. bla bla bla bare nord land å telemark det e prat om ikke glæm FINNMARK!

  SvarSlett
 3. va arti den videon jah... hihihi

  SvarSlett
 4. Mmmm. så deilig ut med sjokolademuffins.
  Ønsker deg en fin dag.
  :) Susanne

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)