16. mars 2010

Den fineste påskepynten

Jeg vet at det enda er to uker til påske. Men hva er vitsen med påskepynt hvis man bare kan ha den oppe i en uke, når man forhåpentligvis skal tilbringe den uka utendørs?

I går tok jeg frem påskepynten vår. Det vil si noen kyllinger, et par duker og litt gule lys. Påskeliljene kommer i hus i løpet av uka. Disse to kyllingene fikk vi til påske for to år siden. Det er Hanne, den eldste onkel-/tantejenta vår som har laget dem. Du skjønner kanskje at jeg velger å ha dem i vinduet mer enn bare påskeuka?

Hva er din fineste påskepynt? Og ligger den bortgjemt frem til påske?
post signature

9 kommentarer:

 1. Så herlige fargerike tupper da.
  Klem

  SvarSlett
 2. Søte høner :) Har nokre liknande her også. Klarer ikkje å komme på kva som er vår finaste påskepynt... vi får sjå når eg tar den fram :)

  SvarSlett
 3. Påskepynt man definitivt blir glad av:)

  Tusen takk for fin lykkekommentar, Vigdis! Jeg tenker nok at du er en dame som er flink til å skape mye lykke i hverdagen din, men her kommer et lite lykketips (som lovet). Så gøy at du er søsteren til MinVri. Jeg synes jo fortsatt familie er lykke, og tenker at jeg bør følge opp lykketips nr. 29! Mitt lykketips, nr 45, til deg er derfor å bake en stor hjertekake med navnene til alle damene i familien!

  SvarSlett
 4. haha påskepyntan min :P

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 6. haha,min eller den æ laga haha

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 8. De var jo skjönne og ekstra kos med hjemmelaget pynt. Skjönner godt du har hengt de opp allerede jeg. Jeg bor jo i verdens minst interessert i aa pynte til noen anledning -land... Jaja, det blir vel noen scary rabbits som M lagde for en stund siden. Ellers vet jeg ikke... Du vet, jeg har jo fremdeles haugen med ting i Norge...!
  Kanskje noen gule liljer? De er jo fine:)
  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)