19. januar 2010

Sommerminner


Prinsessa stakkar har vært syk hele helga, og da prioriterer ikke mamman blogging. Men nå som hun sover (og jeg har vasket klær og gulv), velger jeg å fortsette tilbakeblikket på 2009. Når jeg tenker tilbake, er bryllupet til Rita og Tommy det jeg husker best fra juli. Det var riktignok bare første uka, og jeg vet at resten av måneden tilbragte vi mange fine sommerdager på hytta. Og vi hadde mange feriegjester innom på besøk.

Men bryllupet var helt fantastisk. Ikke bare det nydelige paret, været og alle de koselige gjestene. Nei, dette bryllupet var planlagt ned til minste detalj, og det jeg trodde (for det innrømmer jeg gjerne) at kom til å bli alt for mye pynt til lokalet, viste seg å være akkurat passe. Og de klarte å forvandle Folkets hus til en nydelig ramme om dagen. Og i juni, HURRA, skal jeg bli tante! Gleder meg stort til det.


August ble en veldig sosial måned for prinsessa sin del. I tillegg til gruppe på åttemånederskontrollen på helsestasjonen, var vi på flere koselige babytreff.

Vi startet måneden med en biltur til Hamsundagene, og hilste på en venninne som far på Hamarøy på ferie. I august var vi også en uke på ferie i Vadsø, og prinsessa fikk være med på flytur igjen. Det gikk kjempebra. Og i Vadsø opplevde vi skikkelig sommervær, for første gang siden 2004.

Siste helga i august rakk vi også en tur til Tromsø for å besøke Ingrid. Så det ble mye bilkjøring og reising, men det var ingen problem for lillemor, som var vant til sånt...

post signature

3 kommentarer:

 1. Koselig å mimre litt.
  Nydelig brudepar. Nydelig bilde.
  Håpa du får ein fin tirsdag
  Klem

  SvarSlett
 2. Så nydelig brudepar. Og fantastisk bilde av den lille hånden i flyvinduet!!!

  SvarSlett
 3. Nydelig bilde av brudeparet!! Og fint bilde av den lille som titter ut vinduet :)

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)