23. januar 2010

God helg og syv ting


Med denne rosen ønsker jeg alle dere en god helg, enten den tilbringes innom- eller utomhus. Mannen min har fri i helga, så i morgen skal vi spise lunsj på café. Det blir ekstra godt for meg og prinsessa, som har vært hjemme en hel uke. Etterpå skal vi kjøre tur, og besøke gudforeldrene til prinsessa :) Forhåpentligvis blir det tid til å få på plass litt til i huset også.Her om dagen fikk jeg en award fra Mammadamen. Tusen takk! En award varmer alltid :) Hun er forøvrig nominert til Årets mest velskrevne mammablogg 2009 hos Foreldremanualen, og har fått min stemme. Hun har en veldig bra blogg, som handler om mye mer enn det å være mamma.

Med en award kommer ofte noen forutsetninger for mottakelse. For denne awarden er de som følger:

*Fortell syv ting om deg selv.
*Send awarden videre til syv andre bloggere.
*NB! Og så er det selvfølgelig slik at man lenker til hverandre!

Så var det syv ting om meg:
 • Vi bor nå på hjemplassen min. Det er ikke mer enn to år siden det ikke var aktuelt å flytte hit. Nå har vi kjøpt hus og blir værende.
 • Jeg hadde en gang en plan om å bli journalist. Men så ombestemte jeg meg og tok utdannelsen innenfor informasjon og media (som er noe av det samme), men jobber akkurat nå som lærer. Det er spennende, men jeg savner jobben jeg flyttet fra i Vadsø.
 • De to første punktene gjør nok at jeg virker veldig vinglete, men egentlig er jeg en planleggingsfrik. Må ha stålkontroll på alt.
 • Da vi kjøpte huset, kom det med en stor hage. Den har rykte på seg for å være veldig fin og velstelt. Jeg er redd jeg må hoppe etter Wirkola til sommeren, enten jeg vil eller ikke.
 • Etter at jeg ble mamma har jeg hatt vanskeligheter med å shoppe klær til meg selv. Det er jo så mye artigere å se på barneklær!
 • Jeg er veldig pirkete, og blir flau når jeg finner skrivefeil i bloggen min.
 • Da jeg først lærte om blogging på skolen i 2004, syntes jeg det var kjedelig. Ikke nå lenger, tjuhuu!
Så var det å finne syv bloggere å gi awarden videre til. Jeg vet at mange allerede har fått den, men velger å se bort fra hvem som har fått og ikke, og gir den til syv jeg mener fortjener den:

post signature

9 kommentarer:

 1. Hei og takk for hyggelig award. Nå er det bare det at jeg har bestemt meg for at bloggen min skal være award-fri. En av grunnene til at jeg sluttet å blogge med min forrige blogg var nettopp awarder.

  Jeg setter stor pris på at du vil gi én til meg, men håper at du skjønner hvorfor.

  Ha ei fin helg :o)

  SvarSlett
 2. Ja nå ble vi litt mere kjent med deg.
  Ønsker deg en fin helg

  SvarSlett
 3. Hei og god morgen! Höres ut som en veldig kjekke plan med kafébesök i dag:) Det blir bare mer og mer utfordrende jo större barna blir. Sist gang jeg var paa kafé med A stakk han av under bordet og jeg fant han igjen paa leit etter godsaker i vesken til en annen dame;)
  Saann kan det gaa! Hun tok det med et smil da, kan jo ikke annet enn aa smile av disse smaatrollene!
  Tuuusen takk for award! Skal pr"Ove aa svare paa den i loepet av dagen!
  Ha en finfin dag!

  SvarSlett
 4. Så koselig blogg du har! :) Masse fint å se på og lese:)

  SV: Hehe, ja for meg så ble det litt enkelt kort. Jeg er ei som diller masse med mer pynt, bling å slikt på kortene jeg pleier å lage.. Men det ble ikke sånn på det jeg lagte igår. Men bestemora mi kunne ha det så da var det jo greit;)

  Ja, jeg har vært inni en kreativ bloggeperiode nå, derfor blir det så rart når man ikke rekker det en dag.. Men som du sier, da er det ekstra gøy når det først kommer noe nytt å se på eller lese;)

  Håper du har hatt og får ei videre fin helg! :)

  SvarSlett
 5. Tusen takk!!! Det var utrolig koselig og jeg ble veldig glad. Men siden jeg nettopp har fått de av flere, håper jeg at det er greit at jeg hopper over nye 7 ting om meg selv og gi den videre. Men jeg setter veldig pris på den! Ha en flott helg! God klem fra Heidi

  SvarSlett
 6. Heisan du. Tusen takk for award og at du tenkte på meg når du skulle gi den videre. Det setter jeg pris på :). Som du vet har jeg jo fått denne før, og velger derfor ikke å legge den inn på nytt. Håper det er greit.
  Går det fint med dere ellers i nyhuset? Følger jo med på bloggen din, men er ikke alltid like flink å kommentere. Det er litt hektisk her for tiden med Eivind i sjøen, æ i full jobb, og med lillesnuppa på snart tre som krever sitt. For ikke å snakk om husarbeid og alt annet. Døgnet skulle hatt flere timer!!!
  Ønsker deg ei fin helg.
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 7. En ting er sikkert. Det er ikke alltid livet blir som man har planlagt, men som oftest blir det til noe enda bedre.

  SvarSlett
 8. Tusen takk for awarden =) Nå er det søndagskveld og straks tid for å hoppe i loppekassen og forberede en ny arbeidsuke. :)

  SvarSlett
 9. Hei og takk for Award Vigdis! Så koselig!
  Klem

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)