20. oktober 2010

Sukk...




Det hadde ikke vært meg imot å rydde plass til denne hjemme...

Herligheten fant jeg på Emma House i Trondheim i dag. Var egentlig på jakt etter Søstrene Grene, som gule sider sa at skulle være ca der. Den butikken fant jeg ikke, vet ikke om den er her engang. Men dette var ingen dårlig erstatning...

Hilsen Vigdis, en liten tur i Trondheim.

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

  1. Artig det der. Ikke lett å få plass til alt en ønsker seg. Etterhvert samler det seg masse.
    Klem

    SvarSlett
  2. Heldig du som er på Trondheimstur... *misunnelig*
    Søstrene Grene har butikk i Trondheim ja, men har selv erfart at den er litt vanskelig å finne til tross for at den ligger i Olav Trygvassons gate! Ikke så langt fra Emma House faktisk..

    May K

    SvarSlett
  3. Ojojoj! Den derrane va lekker! :)

    SvarSlett
  4. Knallfin den der!!
    Skulle på Søstrene Grene i Oslo for en tid siden. Gikk gjennom halve byen til Karl Johan, for å oppdage at det var fasadeoppussing på akkurat og BARE den biten av bygningen som Søstrene Grene holdt til i. Irriterende, for de har jo sååå mye kult der!! Klem!!

    SvarSlett
  5. Takk, May K! Fant den i går :)

    SvarSlett
  6. Søstrene Grene er i Trondheim ja...håper at du fikk anledning til å besøke denne herlige butikken:) Er stadig vekk innom den, for det ankommer nye varer hele tiden. De bruker visstnok ikke å ta inn samme varen to ganger, så hvis man finner noe man liker bør man kjøpe det der og da:) Hvis du fortsatt er i Trondheim bør du også besøke Cornelias Hus, nydelig butikk!

    SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)