21. august 2012

Venninnetid igjen


Sommerferien er over, og endelig er alle hjemme samtidig. Med andre ord masse tid til å leke sammen! I helga lekte treåringene sammen nesten hele tida, og da ble det blant annet tid til litt sølvneglelakk på sommerbrune barnehender.

Så godt det er å bo et sted med gode naboer og der barna har god boltreplass både ute og inne (på begge sider av gjerdet)!

Jeg fortsetter å legge bilder på instagram. Er nok litt hekta. Men det er jo så artig! Og for de av dere som ikke er på instagram, har jeg laget en feed oppe til høyre på siden her. Der kommer hele tiden det siste bildet opp, også blar den tilbake.

Har dere gode naboer og lekekamerater i nærheten? Er det til syvende og sist godt at sommerferien er over?
Vigdis

.

2 kommentarer:

 1. Gleder meg veldig til skolen tar til. Jeg maa innrömme at det blir lenge med ferie helt fra 1.juli til midten av sept... Spesielt med to aktive gutter og et spebarn. Og naar mellommann er saapass sjalu blir det ekstra slitsomt. Vi har det ogsaa forferdelig varmt om dagen og orker nesten ingen ting. Dvs vi voksen ikke orker noe, mens ungene fyker rundt og koser seg.

  SvarSlett
 2. Vi e så heldi å ha mange kompisa og vænninne i samme gata som gjærne kommer å banke på døra, flere av dæm åsså klassekompisa nu når dæm e bynt på skola. Helt supert! Trur nok han kompis syns d e litt godt at værdagen e telbake og at flere e hjæmme på dagan, men mora sku nok helst beholdt sommern litt længre.
  Kjæmpeflotte bilda du har lagt inn på Instragram, e arti å se bilda fra nærmiljøe.
  Ha ei flott uke videre!
  -klæm-

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)