24. august 2012

Det går mot høst

Denne uka har det vært mer høst enn sommer. Jeg har faktisk tatt meg selv i å lure på hvilken måned det er. Da det var vått på veien tenkte jeg at det kunne være glatt (det var bare fem grader, så ikke så langt unna fare for is), og i dag så jeg et dryss nysnø på fjellet. Tvilen kan komme av at mesteparten av sommeren har det vært høstvær. Og håpet jeg hadde om at dette kanskje skulle bli den siste fine sommerhelga ser ut til å forbli et håp. Iallefall om yr.no har rett.

Så da er kanskje bildene fra i sommer nettopp det? Minner allerede? Har toget gått? Kan det være lenge til antrekket på bildet er mulig å gjenta utendørs?

Når det er sagt synes jeg det er greit. Det er snart september, og jeg er et høstmenneske. Jeg gleder meg til skarp høstluft og varme klær. Fine farger i naturen, og forhåpentligvis mye fotografering.

Er du et høstmenneske?
Hva ser du frem til nå?

Vigdis

3 kommentarer:

  1. Yess!! Det e utrolig deilig med 17 grader og sol på dagtid enda, men æ e så absolutt et høstmenneske, så æ har supre daga og kvelda nu. :) Så prøver æ hardt å la være å tenke på alt man sku ha rukket å gjøre ute før vinter'n kommer. :S

    SvarSlett
  2. Jeg er et sommermenneske! Ikke vinter, ihvertfall. Høst kan gå.

    SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)