20. mars 2012

Snart påske

I dag er det vårjevndøgn, og påsken er rett rundt hjørnet. Veiene er bare (måtte det vare), og jeg kjenner vårfølelsen kommer snikende. Ettersom jeg har et håp om å ikke tilbringe påsken i stua, går det fint an å finne frem litt påskepynt snart. Så vi får litt glede av den før den skal pakkes bort igjen. Og kanskje jeg må innom butikken og finne noen påskeliljer?
Prinsessa forteller at hun har laget påskekylling i barnehagen, og jeg gleder meg til den kommer hjem. Her er den hun lagde for to år siden (da hun var ett år), og den må frem en av de nærmeste dagene.

Vigdis

.

2 kommentarer:

  1. Det skal virkelig bli godt med påskeferie: ) Jeg har jo jobbet som lærer igjen etter jul, etter tre års pause, så nå begynner jeg å komme litt inn i det igjen.
    Men ferie gleder jeg meg til lell, og det er deilig å få pyntet litt. Her har vi fått hjem noen sjarmerende kyllinger med nebbet i panna og beina på hodet!!

    Ha en fortsatt fin uke!! KLEM

    SvarSlett
  2. syns nettopp det va jul, og plutseli e det påske, æ har jo akkurat fått bært julepynten på loftet ;) Koselig med hjemmelaga pynt fra ungan, glede mæ til å se ka vi får i år:) Kos dæ med pyntinga :)

    SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)