29. juni 2011

Hjerterom på Hjerterommet

Sist vi var i Bodø, dro vi på café søndags formiddag. Hjerterommet heter den, og ingen av oss hadde vært der før. Men en ting er sikkert, vi skal dit flere ganger. Planen var bare å stikke innom for en kopp kaffe eller noe sånt. Så kom vi inn døra, kjente lukta av nybakt bakverk, og så var vi (lettere sagt bakverket) solgt.

Ikke bare var det fanastiske kaker, de var også allergivennlige i forhold til hva prinsessa kan spise og ikke. Egg og nøtter er det forholdsvis lett å styre unna, soya er det verre med. For mange er jo soya nettopp det alternativet som funker om de har allergi. Men på Hjerterommet kunne vi faktisk velge og vrake i disken. ("Margarin? Det kommer ikke inn i huset her! Her bruker vi bare smør") Jammi!

Bæ (bildet over) fikk selvfølgelig være med på café, han er en heldigsau ;) På bildet under ser du enda mer av det som imponerte meg med denne cafeen. Den var også en interiørbutikk, og hun ene som jobbet der satte seg faktisk ned og leste bok til prinsessa. DA ble jeg imponert. Sånn service har de ikke mange steder. Det bør nevnes at vi var de første kundene denne dagen, så de på jobb hadde det nok fortsatt rolig. Men likevel?
Hjerterommet på Facebook
Dette er på ingen måte et sponset innlegg. Jeg måtte bare fortelle om denne herlige cafeen.

Vigdis ♥

.

1 kommentar:

  1. Ha ha, det blir litt sånn at man vil skrive at innlegget ikke er sponset. For man frykter jo at noen tror det, hvis man skryter av noe eller noen. Men det er jo absolutt lov - jeg liker at folk deler sin erfaring:) Nå skal ikke vi nordover med det første, men dette høres ut som et hyggelig sted:)

    SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)