15. august 2010

Rosene mine

Rosebuskene i hagen vår har også passet på å blomstre mens jeg har vært på ferie. Heldigvis er ikke alle ferdige enda. En busk står med bare knopper, og det kan se ut til at rosene blir hvite.

Det er spennende med første sommeren i en ferdig beplantet hage... Men høsten nærmer seg. Her er ti tips til hagen i august. De skal iallefall jeg se nærmere på.

I dag har jeg fått gjort noe som har ligget på vent i lang tid. Jeg har lagt opp, strøket og hengt opp gardiner i stua. Det utgjorde faktisk veldig stor forskjell. Mesteparten av sommeren har vi ikke hatt gardiner, men bare persienner i to av vinduene i stua. Men nå som det er mørkere på kveldene, merker jeg at det er godt å endelig ha gardinene på plass. Så gjenstår bare det siste vinduet.

Der har gardinene hengt oppe en stund, men subbet i golvet. Mamma var innom en dag og sa at det var siste mote på interiørfronten i følge Halvor Bakke. Mote eller ei, jeg synes det er upraktisk, og skal flytte gardinstanga lengre opp før jeg ser om jeg må sy opp disse gardinene også.

Nabofamilien har spist middag hos oss i dag. Min kjære lagde kjøttsuppe (mmm høstmat), og jeg lagde brownies som ble servert sammen med is til dessert. Prinsessa var i storslag, og koste seg med lekekamerater på besøk. Plikter utomhus kalte på mennene, så da ble det ekstra til til litt te og skravling på meg og Anne. Koselig! Nå sover prinsessa søtt i sengen sin, og rydding og brownierester venter på mor...

Det har vært en veldig bra helg!
Hvordan har helgen din vært?
Håper du får en fin uke.

Vigdis ♥


.

4 kommentarer:

 1. Høres ut som en fin helg ja!
  Fine bilder (som alltid), og spennende å se hagen ta form etterhvert som plantene blomstrer!

  Ha en fin uke!
  Klem fra
  Kjersti

  SvarSlett
 2. Æ må bare si (enda en gang): 1000takk for nydelig mat :) Det va koselig med litt avslapping midt oppi all malinga.. Og hjemmelaget middag borte smaker bestandig godt :)

  SvarSlett
 3. Heisann!!
  Flotte roser! Tenker det har vært spennende med hage i sommer - vente på alt som kommer opp og se hva det er!!
  Får vi ta en titt på gardinene dine da?

  Klem!

  SvarSlett
 4. Vi har hatt jordrotter vi, så vi har hullete moseplen og rosebusker og kirsebærtre som har vært litt halvveis. :P Men det har ommet noen blomster og de har vært FINE!


  Håper du får en flott uke!

  Vibeke :)

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)