17. august 2010

Mmmoltebær!

Eller multer, som mange sier. Jeg er ingen stor bærplukker. Det begrenser seg til litt blåbær hver høst. Men pappa og svigerfar sørger for at det likevel blir moltebær hvert år. Og det er bra, for det viser seg at dette er en favoritt også for prinsessa.

Den siste uka har jeg fått mange nye følgere, spesielt på Facebook. Det er artig, ettersom jeg ikke har kjørt noen vervekampanje av noe slag. Også på "gammelmåten" har det kommet til noen følgere. Jeg setter stor pris på hver og en av dere, velkommen hit!

Legg gjerne igjen en kommentar, her eller på FB. Si hva du vil se mer eller mindre av. Jeg har hørt at noen sliter med å få lagt inn kommentar til innleggene, og jeg vet ikke hva som går galt av og til. Det kan være lurt å sjekke at kommentaren er publisert når du har trykket på knappen. Noen ganger må man trykke to ganger. Får du det ikke til, send meg en mail, så skal jeg finne ut av det. Adressen finner du til høyre på siden.

Vigdis ♥

.

3 kommentarer:

 1. Nydelig bilde!!
  Multekrem er det beste som fins!

  Skjønn koseklut du har laget. Håper den blir en favoritt hos den lille.

  Klem!

  SvarSlett
 2. Hei, tusen hjarteleg takk for hyggeleg melding på bloggen min. Så kjekt at du kjenner Brede frå før! Eg har absolutt funne meg ein kjekk mann, ja! :-) Utruleg fint molte-bilete forresten!

  SvarSlett
 3. Heisann! Takk for kommentarer i dest siste. Her skorter det paa tiden til aa lese andres blogger om dagen...
  Saa fin den kosekluten var:) SKikkelig fine stoffer du hadde brukt der.
  Vaart kamera er hos kameradoktorn saa det kommer desverre ikke mange bilder herfra nei... Utrolig synd for det er nok avb ting aa fotografere. Men,men. Kunsten er aa skrive saa billedlig at bilder ikke er nödvendig;)
  Multesyltetöy er en av mine favoritter forresten!
  ha en finfin dag!

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)