10. august 2010

Små solbriller er også briller


Og fortjener derfor å bli tatt vel så godt vare på som store briller. Solbrillene prinsessa fikk til påske er blitt ripete og stygge. Litt fordi de er brukt når hun har lekt ute, og sikkert vært i kontakt med sand noen ganger, men sannsynligvis også fordi de har ligget løse i bil og veske.

Dette ville jeg gjøre noe med før ferien, og kjøpte nye solbriller. Et par til hjemmebruk, og et til barnehagen. For å ta vare på dem, sydde jeg små solbrilleposer for å oppbevare dem i. Og når jeg først var i gang, sydde jeg til nabobarna også. Hello Kitty-båndene er egentlig skolisser kjøpt på H&M. Prikkestoffet er fra Tilda, det rosa fra Panduro, og de to andre fra mammas lager...

Bakgrunnsbildet er fra en av soldagene vi hadde i ferien. Tante Ingrid hadde kjøpt såpebobler, og prinsessa lot seg fascinere...

Vigdis ♥

.

3 kommentarer:

 1. Kjempesmart! Vi fikk med et etui til Linus sine briller. Kjøpte dem på apoteket, og det har vært flittig brukt. Ikke så fint som disse selvsagt...!

  Kjempeflotte bilder av sommerfuglene under her!

  Klem!

  SvarSlett
 2. Kjempe-artig bilde av prinsessa:)

  Vi har brukt de små posene masse-masse, de var utrolig gjeve. Å barna er så glad i dem :)

  SvarSlett
 3. Så lurt! Her har de fine røde brillene til lillebøll knekt i to. Også er jo sommer`n snart over, så da trengs vel neppe noen pose. Men neste år blir det kanskje orden på sakene!

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)