12. juli 2010

Ny uke..

Mandag. Igjen. For mange er det første ordentlige feriedag. For noen er kanskje ferien snart slutt. For min del er det starten på siste uka før ferien. Forrige uke forsvant bare.

Vi hadde tre års bryllupsdag. Rart at tiden går så fort. Det føles litt som om det var i fjor vi giftet oss. Samtidig har det skjedd så mye i livet vårt siden da, at det føles som om det må være mye mer enn tre år siden. Vi har flyttet, byttet jobb, kjøpt hus, og sist men ikke minst har vi fått prinsessa. I tillegg til mye stort og smått som har skjedd rundt oss.

Det er syv måneder siden vi var ferdig med babytilværelsen, og allerede er hun stor jente. I går hjalp hun meg med å plante blomster i noen urner i hagen. Hun har god kontroll på spaden, og var veldig fornøyd da hun fikk måke jord sammen med meg.

Nå håper jeg de neste dagene raser av sted, for nå er ferien like rundt hjørnet, og like snart skal jeg få hilse på lille nydelige Bertine Kaspara, tante sitt lille gull.

Ønsker deg en fantastisk uke!

Vigdis ♥

3 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse med bryllupsdagen som nettopp va :)

  Å lykke til med ferien - husk å kose dåkker masse!!

  Æ må enda vente 3 uke på min ferie, men jo lenger man vente på nå godt jo bedre bli det :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med 3 års bryllupsdag. Må si jeg synes det er topp å være gift - gleder meg til å feire bryllupsdager fremover!

  I dag tok jeg siste bit av bryllupskake (3.etasje har jeg fryst for den ble ikke spist--heldigvis for da er det noe å glede seg til!) - ja sjokolade var godt gitt..Supert for oss sjokoholikere!

  Fortsatt fin ferie - kose deg siste uka!

  Smil fra Tone

  SvarSlett
 3. Hei.
  Grattis med bryllupsdagen. Håper dere koste dere.
  :) Susanne

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)