3. juni 2010

Er det mulig å bli lykkeligere?

Foto lånt fra Mammadamen

Kanskje? Med små og store tips fra Mammadamen kan du få hverdagen til å blomstre.

Jeg har tidligere laget et lite innlegg om lykke. Den gang var det i forbindelse med at jeg var så heldig å få lykketips nr 45 fra Mammadamen.

97 andre heldige bloggere har også fått fine tips fra henne. Nå kommer snart disse, samt tre helt nye tips på trykk i Lykketipsboka. Denne boka, som jeg håper jeg får tak i et eksemplar av, kan du vinne i Mammadamens giveaway.

I fjor på denne tiden ønsket jeg meg jobb og hus. Nå er begge deler i boks. Og i helga skal jeg møte gode kolleger fra da vi bodde i Vadsø. Gleder meg!

Hvilke helgeplaner har du? Og hva gjør deg lykkelig?

Ønsker alle en fin og lykkelig helg!

post signature

2 kommentarer:

 1. Tusen takk for fine ord, Vigdis:-) De har gitt meg en lykkelig morgen, ihvertfall!

  Denne helgen har jeg få planer, og det er også lykke, for det har vært mange planer de forgående helgene:-)

  God helg!

  SvarSlett
 2. Hva som gjør meg lykkelig - må være de små lykkestundene i hverdagen. En spontan kos, et "jeg er glad i deg mamma" fra 4 åringen, en overraskelse av noen du ikke venter noe fra...Ellers er det jo også naturligvis de større ting som gir langvarig lykke - jobb, friske barn, ok økonomi... Men det er de tingene som en ofte tar litt for gitt...veldig synd ... for de er jo ikke noe selvfølge!
  Bra for deg at du har masse lykke og er fornøyd i livet ditt! Det er en gave å se hva lykke er i livet her og nå og ikke hva lykke kan være om man bare....

  God helg til deg.. Jeg skal på jentefest i morgen! Hurra!

  SvarSlett

Bloggingen hadde ikke vært det samme uten kommentarene fra dere. Tusen takk for at du legger igjen noen ord :)